Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani 13 ün sizin dediğiniz anlamda olduğunu ilk kez sizden duyuyorum . Vikipedia veya bir çok kaynağa baktığımda sizin anlattığınız dışında bir çok bilgiye rastladım ve gerçekten mantıklı geldi fakat sizin ki ise çok inandırıcı gelmedi . Herkesin bir inancı var , inançlarda saygı duymakta vardır. Onların dininde saygı vardır . Ha bunu uygularlar uygulamazlar farklı bir şey . Ama Türkiye'yi bölmek için "31" i kullanacaklarını hiç zannetmiyorum Kimse 31 çekti diye afedersiniz mastrubasyon yaptı diye bölünmeye girmez . Bu insan içinde bir ihtiyaçtır . Bu konuya fazla girmek istemiyorum yoksa konu başka hale yere çıkacak

He bu arada mesajım belki biraz sert gelmiştir diye şöyle tatlandırıcı bir yorum daha atayımda konuyada tatlansın

"Turkey hindi demek diye bizimle dalga geçen İngilizler'e artık 50 yıllık kraliçeleri Elizabeth'in Türkçe'de ne demek olduğunu öğretmeliyiz."

Bölmek için değil hocam bu oyun. Dinden diyanetten uzaklaştırmak için yapılan bir oyun. Eğer dinden diyanetten uzaklaştırılırsa Türkiye o zaman diğerleri rahatlıkla at koşturabilecekler.