diğer bilgisayarlardan deepfreeze klasörünü silin bu 3 bilgisayar için 65x3 ödemeye razı olun tüm bilgisayarlar için isterlerse itiraz edin avukat arayın derim ben.
kesinlikle tavsiye etmiyorum, bilmeden akıl fikir vermeye kalkıp adamın başını belaya sokacaksınız haberiniz yok. İş ciddiye binerse tüm pc lerde inceleme istenebilir, hdd kurtarma ile silinen dosyalar açığa çıkarsa bu kez direk olarak suçlu durumuna düşülür, büyük bir koz verilmiş olur.
Programlar demoysa, daha önce hiç crackli deep freeze kullanmadıysanız yani içiniz rahatsa sonuna kadar götürün tabiki davayı. He içiniz rahat değilse oturun konuşun, en kötü ihtimalle 20x65 = 1300 civarı bir şey öder kurtulursunuz. Program demo değil büyük ihtimalle yoksa tutanak tutmazlardı, o kadarda aptal olduklarını sanmıyorum. Siz en iyisi verin parayı, avukatlada uğraşmayın, mahkemeye git gel fasa fisoylada vakit kaybetmeyin.
Sonuçta bir programı kullanmasan bile crackli olarak bilgisayarında bulundurmak suçtur bunu unutmayın. Böyle olmasaydı indir mp3 ü, dinlemiyorum de tut bi kenarda, ne anladık öyle işten..
Müşteri indirmişlede kurtulamazsınız, sonuçta shadow defender kullandığınızı kabul etmişsiniz buda pc ler her sabah temiz halde tekrar başlatılıyor demek.
İyi düşünün, doğru karar verin bence.