Hocam gecmis olsun sanirim webmasterlarda cok goruluyor bu hastalik. Ben de ekim ayina ameliyat gunu aldim. Ilk defa ameliyat olacagim baya da tirsiyorum vaktin varsa yasadiklarini paylasabilirmisin
Samsung Galaxy S3 tapatalk 2 ile gonderildi.
Yazim yanlislari varsa affola.
hocam elimden geldigince anlatiyim. oncelikle hic korkma cunku aylardir cektigim eziyete degmezmis keske hemen olsaymisim ameliyat. kiyafeti giydik ameliyathanete gittim. anestezi uzmani ve teknikeri geldi. tansiyon falan olctuler sonra nabiz izleyen cihaza bagladilar. oturur pozisyon aldim. cenemi boynuma dayayip egildim. kamburum cikmasi icin. sonra omurilige kalcanin birazcik ust kismindan uyusturucu igne yapti. ayaktan bi yanma basladi

hemen pesine şak diye bi ses geldi. dedim birisi birisine tokat atti. hemsire hissettinmi dedi. neyi dedim. bacagima vurmus megerse
o ara yattim yuzustu sedyeye. anestezi teknikeriyle muhabbet etmeye basladik. lafa dalmisim bizden baska konusanda yok hic. arkami gorme imkanim yok.
ne zaman baslicaksiniz diye sormamla doktorun aldigi parcayi bana gostermesi bir oldu. coktan yapmislar bile

pesine dikis atti falan kalktim geldim

yuruyorum dolasiyorum sigara icmeye cikiyorum yatiyorum sikinti yok. tek sorun oturamiyorum

aslinda otururumda korkuyorum bisey olur diye
benim diyecegim ilk firsatta ol kurtul hocam