GBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle, kızlardan felan uzak durma. Sosyal hayatın olsun.
Mesele zaten sosyal hayat + ders beraber götürebilmekte. Bende üniversite hazırlık okuyorum. Dershaneye kayıt oldun mu? Ona göre yazalım
Hocam kaydoldum butik bir dersaneye.dusuncem okulda ve dersanede verilen testi cozup konuda eksigim varsa kapatmak.Zaten bu sekilde seneyi dolu dolu gecirmis olurum herhalde

Elektromanyetik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanmayın bu televizyonda çıkanlara planlı çalıştım ve haftada 2 gün gezdim falana benim tanıdığım iyi yerlere gitmiş adamlar odasından çıkmıyordu. Bu sınav tek sene çalışırsam yaparım türünden bir şey değil eğer 9. Sınıftan bu yana temelin yoksa en azından ygs için bir temel bile oluşturmadıysan kusura bakma ama 40.000 in altına inemezsin. Dost acı söyler
Temel var hocam ygsden yana.ortaokulda calisirdim ve anadolu lisesine yerlestm.fakat lisede hersey degisti 3 sene gecti lise hayatimdan hic belgem yok.ama okulunda zorlugu var tabii

HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not al arkadaşım sınava çalışmadan, dershaneye gitmeden nasıl 220 puan aldım.

Sınav öncesi normal üniversite okuyorum zaten derslerim de iyi değildir.
Derse girerim dersi dinlemem.
Sınava giderim sınava girmem, girsem de bildiklerimi yapar bilmediklerimi sallar hocama saygılarımı sunar çıkardım.
Geçen sene girdim 3. girişimdi sınava hobi olsun diye giriyorum, bu sene çalışıyordum giremedim.
Sınav günü kalktım çarşıdan kampüse sınav yerine gidene kadar 2 dal sigara çektim çiğerlerime.
Sonra kampüse vardım çakmağı sote bir yere sakladım, polis abime üsttü mü aratıp sınav solonumu arayıp buldum.
Bildiğim bilmediğim bütün soruları okudum bildiğim soruların cevabını verdim bilmediğim 5 soruda 1 tanesini salladım.
Sınavım bitti sağ sol a baktım kızlara baktım arka sırama orta okuldan arkadaşım düşmüştü onunla muhabbet ederim diyordum ama olmadı onun bitmemişti hoca son 20 dk isteyen çıkabilir diyince saygılarımı sunup çıktım.
Sakladığım yerden çakmağımı alıp kalan 2 şekerimi ağzıma aldım eme eme eve vardım açtım bilgisayarı koydum kola yaktım sigara gta 4 e girip görev yaptım sınav sonucu 220 puan yaptım.
Aksaray tarih bölümü 2. öğretimi kazandım onuda arkadaş orayı tercih etti diye yazdım kazandım ama gitmedim.
LYS de buna benzer idi tek fark ona gitmedim önce gecesi 1 saat matematik testi çözdük arkadaşlar ile beraber
İşte böyle kardeş.
Hocam siz baya rahatmissiniz anladigim kadariyla.No Stres.Aslinda en iyisi.Zaten nezaman olcegim belli degil.Yarin olsem calistigim dersler de benle mezara gelmiyo iste .Ani yasa

Vodafone 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi