NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cengize yüklenmiyoruz hocam tanıdığım bi arkadaş zaten.

Sözümüz eleştirimiz zend veya herhangi bir framework bilmeden yazılımcı olunmuyormuş birde function eskide kalmış onun tartışmasını yapıyoruz

Demekki 10 Yıldır boşuna kürek çekiyorum zend bilmiyorum o yüzden mesleği bırakıcam
Feradosman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anam serhat neler dönmüş burda ya
Gencsta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Işim gucum vardi takip edemedim simdi okudum konulari, bir deli bir kuyuya tas atan yuz akilli cikartamaz. adama duygularimizi yazdim isine gelirse dedi ya la... Işin rasgelsin, her gun yolda yururken yuz lira bul insallah
abdullahercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burada konuşanların yarısından fazlası o paranın yarısına çalışır. laf olsun torba dolsun post olsun işte.
NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışacak olsak teklif verirdik
abdullahercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden alınıyorsun ki şimdi
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında kendi adıma söyleyeyim, saatliğini 10 USD'ye çalıştığım müşterilerim olduktan sonra şimdi gidip 8 saat çalışıp 50 tl almak bana tuhaf geliyor. Ama bu tamamen benim tercihim. Eğer projeyi komple belli bir ücret ve zaman karşılığında yaptırmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz benimle. İyi çalışmalar...
RaMoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.elemanonline.net/eloxy-in...s_f237243.html
elemanonline'da mi ariyorunuz acaba? benim bildigim orada kasap falan araniyor.

michael page ile gorusun. 10.000 TL danismanlik ucreti odeyerek, 2 haftada kapiniza eleman getirirler. 10.000 sizin icin buyuk rakam olmasa gerek. Ne de olsa 5.000 TL aylik ucret odemegi goze almisiniz. 5.000 TL maas alan bir elemanin; vergiler, sigorta, yemek vb. giderleri de katarsak 7-8binlik bir masrafi olacagindan, 10.000 buyuk bir rakam olmaz dedim. Siz elemani, kasap arayanlar ile ayni ortamda ararsaniz bulmaniz zor olur. Keza o sitede kalifiye olarak bilisim icinde ugrasan yok. Bari en azindan kariyer.net'e falan ilan ciksaydiniz. 700 TL falan ucret oderdiniz. Neden aylik 7-8bin gideri olacak eleman icin bedava bir ortamda ilan actiginiza da anlamis degilim.

Sizinle ortak arkadasimiz (Can) var. O genelde eleman ihtiyaci olanlarin bildirileini fb veya linkedin'den paylasir. Size ait herhangi bir sey paylasmadi veya en azindan ben goremedim.

Eger hala arayisiniz varsa, linkedin uzerinden (http://tr.linkedin.com/in/reaky) benimle irtibata gecin. Bir arkadasimi yonlendirebilirim.
maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap vermek zorunda olduğum için yazıyorum, elemanonline daha çok editöryal personel aradığımız için kullandığımız bir mecradır. Hayır, elemanonline da developer aramadık elbette. Öyle bir ilan çıktığımızı hatırlamıyorum. Kariyer.net'in bu alanda ciddi bir geri dönüşü olacağını da düşünmüyorum. Şirketlerin birbirine göstermelik ilan yayınladıkları bir mecra halinde şu an. Bu konuda sadece ilanla değil sizin de belirttiğiniz gibi linkedin ve facebook olmak üzere kendi şahsi çevremize haber verme yolunu tercih ettik.
Bayım onu bunu birakinda bi 300 - 500 TL verip bir arayuz developerina sitenizde ki js hatalarini invalid kullanimlari duzelttirin bence
w w w.eloxy.c o m

Ne demis büyüklerimiz
maniaccoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu benimle tamamen alakasız ama sürekli neden benim üzerimden dönüyor bilemedim.

Developer arayışımızın ana sitemizi yaptırmak için olmadığı zaten apaçık şekilde ortada...

Bahsettiğim sadece "bu para az" diye bağıranlara biz gittiğimizde "beni aşar" diyor olmalarıydı hepsi bu.

Neden bu kadar uzadı onu da anlamadım gerçekten.
Demek istemem o ki ana sitenizde çok komik hatalar var, bende ana siteniz için de arayın developer.

Konunun kendi üzerine sıçramasını istemeseydiniz gerçekten burada yapılan yanlışa ortak olmazdınız.
Arkadaşlar Sizden Rica Ediyorum Bu Konu Tartışma Konusu Değil Derdiniz Varsa Gidin Şikayet Bölümüne Konu Açın Tartışın Burda İş Yapmaya Çalışıyoruz Ama Kimse Bırakmıyor Tekrardan Diyorum Kimseyi Alakadar Etmez İstersem 10 Tl Günlük Derim O Bana Kalmış Piyasa Beni İlgilendirmez İşime Bu Şekilde Geliyor Böyle Yapıyorum İşine Gelen Olursa Çalışır Gelmese Çalışmaz Bu Kadar Basit Ya Anlatamıyorum Yada Anlamanız Yetersiz Geliyor Herkez İşine Baksın Lütfen Rica Ediyorum Sizde