Şu şekilde Hocam şimdi A sayfası akşam aşırı hit alacak diyelim o gün akşam o hit alma noktasında altlarda olan siteler bi anda üstlere fırlıyor yerinde olan site ise sıralama kaybediyor.2 3 gün içerisinde geri geliyor burdaki nokta sıralama kaybeden sitede'de A sayfası var ama hit aldıgı zaman düşüş yaşıyor site bi türlü çözemedim.
Hocam sizin bu örneğinize başka bir örnek ile cevaplamak istiyorum
Film sitemde bir kaç film eklemeden önce internette vizyona çıkacak filmleri araştırıp, seo uygun içerik ve fragmanı koyarak paylaşıyorum.
9 Ağustosta çıkmış olan Elysium : Yeni dünya'nın içeriğini 1 ay öncesinden siteme ekledim. Film vizyona girmeden 1 hafta önce içeriği güncelleyip bugün şeklinde ayarladım. ve Elysium izle kelimesinde 1. sıradaydım.
Film vizyona çıktı. bicaps gibi siteler üst sıralara çıkmaya başladı. Vizyon haftasında 9. sıraya kadar gerilemiştim. Ben her gün film ekleyip elysium güncelliyordum. diğerleri bunları yapmıyordu. Benim üstümde olan 5-10 site 2.3. sayfalara düştü ben şuan hala 1. Sayfa (2. Sıra) dayım.
Bu yazdıklarım bana rakip olan kişiler için bulunmaz bir bilgi olabilir fakat herkesin seo kullanımı farklılık gösterebilir.Bir filme deneme-yanılma ile keywords Spam olacak bir film sitesinden +50 bin izleme yakaladım. (Yaklaşık 1443 karakter giriş yapmışım)
Sözün özü olay sizde bitiyor. Her hafta eski 1-2 makaleyi güncellemenizin sitenize fayda sağlayacağını unutmayın.