2. mesajımı atmayayım atmayayım dedim ancak dayanamadım. ancak Türkiye o kadar kötü durumlara geldi ki l.net olsun kelimesini sansürleyeyim adamlarının, 3 kuruş borcum kalmasın geri ödeyeyim adama helallik isteyeyim üstüne adamlarının,türlü türlü yollardan para kazanayım (helal yollar) sevdiğim hoşlandığım kişiyi mutlu etmek için elinden geleni yapayım da koklamaya kıyamam (kesinlikle müthiş bir hareket ayağını öpeyim bu hareketin) ben sevdiğimin adamlarının hiç bir yeri kalmadı maalesef. bakin ben kendim belki bunlardanımdır belki değilimdir onu çevrem bilir Allah bilir ancak kaybedenler biz oluyoruz ancak böyle olduğumuz için kaybedeceksek varalım kaybedelim belki hayat bize de güler? belki hayat eli ayağı düzgün namuslu bir nisa gösterir. çok uzattım arkadaşlar kusura bakmayın benim sevdiğim kız da şimdi kiminle birlikte bilmiyorum da dün onunla çıkıyordu bugun bununla çıkıyor yarın kiminle bilmiyorum sevmeyeyim diyorum geçireceğim diyorum kodlama yapayım diyorum (onu sevmeden önce çok güzel işler yapıyordum şükür ki) bir bakıyorum kodlamanın ortasında kodlamanın konusu değişmiş sevdiceğiniz için xx ler facebook sayfasında dolaşır olmuşum. tekrardan özür dilliyorum çok uzattım. ancak namuslu kimse kalmadı devirde benim yaşım 15 bu kadar yazdım ufak birisinden yani şurda 7-8 sene sonra evlilik çağı geliyor ve evlilik konusunda namus konusunda ne yapacağım hiçbir fikrim yok. kafanızı şişirdim çok özür diliyorum.. hayırlı günler iyi forumlar iyi çalışmalar.gitmeden önce şu şarkıyı bırakayım hep dinlerim:

http://www.youtube.com/watch?v=FnIfMz0Mg8M