Bendede vardı böyle bi durum konuyu bölmek için değil ama belki haline şükredersin diye yazmak istedim. 6 yıllık arkadaşım ile aynı üniversiteyi kazandık benim puanım daha yüksekti ama biz aynı yerde olalım diye ben puanımdan düşük bir bölüme girdim.Herneyse bununla beraber ice hockey oynamaya başladık öğrendikte baya o sıralar sevgilim falan oldu.Bi gün hockey antremanında sakatlandım.Akciğerim yırtılmış direk beni ameliyata aldılar sonra ameliyat sırasında doktorların hatası ile enfeksiyon oluştu ve bu enfeksiyondan kurtulma şansı yüzde50 imiş yani ya yaşarsın ya ölürsün.Hastalık olur anlarım da ben hastanede 5-6 gün ne yemek yedim ne su içebildim sadece damardan ilaç verildi.Sen benim dostum dediğim adam 6 yıllık arkadaşım git ben hastanede yüzde elli ölüm riskiyle yatarken benim kız arkadaşımla öpüşmeler vs vs. sonra hastaneden çktığımda gelip bana yüzsüzce birde bunları anlattı..İnan o zaman yaşadığım duygu boşluğunu hiç yaşamamıştım..Cidden zordur güvendiğin birisinin seni kazıklaması..