Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar,
İsimtescil.net üzerinden geçen sene aldığım .pro uzantılı domainimi, daha uygun fiyatlar sebebiyle IHS.com.tr'ye transfer etmek istiyorum. Domain için transfer kodu talebinde bulundum ve anında elime de ulaştı, ancak IHS transfer sayfasında domain adını girdiğimde hata alıyorum. IHS'ye konuyla ilgili destek mesajı oluşturdum ve aşağıdaki mesajı gönderdiler:
"Merhaba,
Alan adınız PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R2339-PRO) üzerinden tescil edilmiş görülmektedir. IHS Telekom'da .pro tescil işlemlerini PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R2339-PRO) üzerinden yürütmektedir. Bu nedenle ilgili alan adının normal transfer prosedürleri çerçevesinde transfer edilebilmesi mümkün olamamaktadır.
Alan adınızın PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R2339-PRO) içerisinde hesaplar arası transfer edilmesi gerekmektedir.
Lütfen tescil firmanızdan bu yönde talepte bulununuz.
İyi Çalışmalar."
Bu mesaj üzerine İsimtescil.net müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetlerindeki bayan destek talebi oluşturun dedi. Sabahtan bu yana belli aralıklarla denedim fakat destek talep bölümlerine bir türlü mesaj gönderemiyorum, sürekli hata veriyor. Biraz önce tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim, bu sefer "Biz manuel iş yapamayız" diyorlar.
Mesaj oldukça uzun olmuş, bilmiyorum oturup da okuyan birisi çıkar mı ancak sizce bu durumda ben ne yapmalıyım?