justic3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demek ki kardeşin değilmiş
umit99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam skype varsa verin birlikte konusalim. benim basimdan asagi yukari 1 yil once boyle birsey gecmisti.arkadaslik grubu icinde kutuplasmaya yakin seyler olmustu. kankardesim dedigim cocuk bunlari yapmaya hala da devam ediyordu hatta sevgili olmuslardi. ben de sinirlendim bir gun facebookta bunlarin iste el ele kol kola resmini gorunce bulunduklari mekana gittim kafeye kafede de kutuplastik diyodum hocam komple toplanmislar hakim olamadim kendime daldim. cok agir dayak yedim simdi düsünün güle güle anlatiyorum hocam kafedeki calisanlar filan hic dokunmadilar yalnizca kavga bittikten sonra kafeden attilar beni 9-10 kisi birden cullanmisti ki sukur kalici iz yoktu 1 hafta rapor aldim geri dondugumde en yakin arkadaslarimdan birisi ve birkac arkadasla bu grubu okul cikisinda dovduk utanarak soylemiyorum hocam yine olsa yine doveriz olay surekli boyle devam etti kutuplasma buyudu iste laf atmalar olsun yolda tek yakalayinca dovmeler olsun filan ondan sonra biraktim bi kiz icin degmez dedim o yakin arkadasim dedigim cocugu yalniz bi yerde yakaladim tek basima temiz bir posta dayak attim ama kiz icin degildi oyle stres atayim ya da nedensizdi bilmiyorum (tek bir tek bundan pismanim) ondan sonra iste cocuk aglaya aglaya ozur diledi (dovmeden once) ondan sonra iste olaylar unutuldu gitti daha dogrusu yatisti ancak hala grup olarak atismalar var.
En yakın zamanda yollayayım dostum görüşelim

Tonks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
can dostum dediğim, ailemden gizli yaptığım işleri bilen 2 arkadaşım vardı, bu yaz 2 kere beni sırtımdan vurdular,

gerçekten babana bile güvenmeyeceksin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:37:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:36:37 --

bir filmden söz vardır, çok severim,

"herkese güven ama içlerindeki şeytana güvenme" diye.
Aynen hocam çok doğru ama inanın sinirlerim çok bozuk..

Kadirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesten arkadaş olur Ama dost olamaz. kolay kolay kimseye güvenmeyin.
Afadersinde arkadaşının yaptığı şerefsizlikmiş.
Aynen hocam bende mesajı editledim ama inanın çok içimde kaldı

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lafından sonra hayırdır l*n i**e anadan mı babadan mı kardeşiz ? deyip pat güm çat çut

Bu olayın tarifi küfürlerde saklı olduğu için konuşamıyorum, canınızı sıkmayın.

Allah göstermesin, o kız size evet deseydi ve o arkadaşınız ilerde size yemeğe gelseydi ? Kan döküp içeride yatmaktansa yaş döküp unutmak en iyisidir bazen.
Ahh ahh öyle bir imkanım olsa dalacağım ama maalesef bu sefer daha da işler sarpa sarar diye yapmıyorum... :S

sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş de ama kardeşim deme.
inanın yine de böyle bir durum olması üzüyor hocam...

emir_tnk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakiki arkadaşını ya borç vererek , ya birlikte iş ortamına girerek yada karı kız konularında anlarsın hemşerim. Geçmiş olsun ders çıkarman ve herşeyin yaşayarak farkına varman seni ilerde temkinli ve herşeye 1 - 0 önde başlamanı sağlar.
teşekkürler hocam...

aXeBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş banamı alındın dediği anda pat küt temiz iş ama ondan sonrasıda var işte
o sözüne çok sinirlendim zaten hocam

CrakMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam lanet kelimesini bile sansürleyecek kadar iyi kalpli ya.

Haysiyetsiz insanlar. Benim de sevdiğim kız, yakın bi arkadaşımı seviyordu. Sırf ben seviyorum diye reddetmişti.
Ne yapayım hocam kızı sevmiştim ama böyle olacağını bilmiyordum Üstelik açık konuşayım fiziksel olarak iyi derecedeyim hatta çok iyiyim diyebilirim(bir çok kişiye göre) tamam belki fizikle beğenmeyebilir ama hem bana ters cevap vermesi(kızın) hem de en yakın arkadaşımın sırtımdan vurması beni iyice deli etti Resmen ağlayacağım...