Merhaba Arkadaşlar;

İnanın şu an yazmaya bile moralim yok ancak içime atarsam belki büyük sorunlar olabilir...

Olay;

Yaklaşık 5 aydır çok hoşlandığım bir kız vardı.Ciddi anlamda hoşlanıyordum hatta en yakın arkadaşına da söyledim bu durumu.Başlarda kızla konuşmaya çalışıyordum ki gayette güzel verim alıyordum bu durumdan.O da benimle konuşuyordu,beraber yürüyorduk.Hatta evinin önüne bile bırakma aşamasına kadar gelmiştim... Her şey çok iyi gidiyordu.(Ya da ben öyle düşünüyordum.)Ancak kız bir kaç gün gelmeyince(hastaymış),aramız açılmaya başladı.Konuşamadık...

Aradan zaman geçti ben arkadaşına söyledim sevgilisi olup olmadığını öğrenebilir misin diye... Kendisi olmadığını söyledi ve bende şansımı denemek istedim.Neden olsa 5 aydır seviyordum...

Kız ile bir kaç gün sonra konuşacaktım ki kızın benim hakkımda "tipim değil" yorumunu yapması beni adeta yıktı... Çok fazla belli etmek istemedim ama "tipim değil" demesi beni inanın çok etkiledi... Ne demek tipim değil? Ne arıyorsun sen kızım sarışın,mavi gözlü filan mı?! Ben şansımı denemişim en azından "olmaz,şu anlık düşünmüyorum..." diyebilirdi...

Bu arada benim kardeşim dediğim,iyi anlaştığımız çocuk 2-3 gündür bizim buralara geliyor.Benim o kızdan hoşlandığımı çok iyi biliyordu.Hatta kızı bile ben göstermiştim: -Bak bu kız! diye...

2-3 Gündür sürekli o kız ve arkadaşıyla çok yakından ilgileniyor,sürekli bir gülüşmeler,konuşmalar... Ara ara kıza bakmalar filan...

Bugün içerisinde iyice sabrım taştı: En yakın dediğim çocuk bu sefer yine aynı hareketleri yaptı 1 değil 2 değil 3 kere oluyor bu olay.Kız zaten benim suratıma bakmıyor.Nede olsa tipi değilmişim ya hani! Kardeşim dediğim çocukla bayağı sıkı fıkılar.Konuşuyorlar ediyorlar...

Bugün arkadaşım başka bir yere gitti ve kızda "... Nerede ya? Nereye gitti" (çocuğu soruyor) dedi ve kalktı onun yanına gitti.(Bunlar bir mekanda oluyor) bende tuvalete giderken baktım kızla baş başa bayağı samimi konuşuyorlar... Ben tabi biraz tavır yaptım.Arkadaşlar "Neden bu kadar durgunsun" filan dediler ama ben belli etmedim.En yakın arkadaşım dediğim haysiyetsiz herif "Kardeş bana mı alındın ne oldu?" filan diye yüzsüz gibi soruyor! En son mekandan kalkarken kız tam kapıdan çıkarken;

"-Aaa! ... bana mesaj yollamış!" (o haysiyetsiz buna mesaj atmış) diye havalara uçuyordu neredeyse... Çıkışta beraber gittiler filan...

Olay bu arkadaşlar... Şu an ne yazacağımı inanın bilmiyorum.Olay biraz saçma ve anlamsız olabilir ama kardeşim dediğim haysiyetsiz,ahlaksız adamın,ona söylediğim ve aylarca peşinden koştuğumu bildiği kızla bu kadar samimi olması,telefonunu alması,baş başa konuşmaları benim sinir katsayımı zıplattı.Tamam kızla artık benim ilişkim olmaz ama neden en yakın arkadaşım! Neden böyle bir adalet var!! Niye ya! :'(

Şu an canım çok ama çok sıkkın.İnanın şu an ne yaparım ya da nasıl kendime gelirim bilmiyorum ama bir daha o ş.sizin yüzüne bile bakmak istemiyorum.Kız da ayrı mesele zaten o da bana bakmıyor... Kız istediğiyle çıkabilir en doğal hakkı ama benim arkadaşımın beni arkamdan vurması ve sonra da "kardeş bana mı alındın?" demesi bende adeta saç baş yoldurttu!! L.net olsun sana!

L.net olsun!

Hayatta babana bile güvenmeyeceksin! Diye boşuna dememişler!!

Not: bazı kısımları editledim.Çok farklı şeyler yazardım ama forum kuralları gereği yazamadım :'(