Site Adresi : imzadan bakabilirsiniz
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 500 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir : film izleme
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
Sınırlama var ise neler : tüm içerikle birlikte verilecektir.
Hosting dahil midir :hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı : hayır.
Sitede yer alan
Yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi :evet DLE kurulu

Arkadaşlar sitemi çok sevmeme rağmen zaman sıkıntısından satmak istiyorum. Site google arama şeklini değiştirmeden önce 20 25k ları görmüş bir sitedir. Siteye yaptırdığım bütün çalışmalar liste halinde duruyor. Ayrıca sitede ücretli alınmış imdb+turkcealtyazı+sinemalar eklentisi vardır. Bu eklenti film bilgilerini detaylı bir şekilde bu sitelerden çekmektedir. Film resminide almakta ayrıca youtube üzerinden fragman araması ve istediğiniz fragmanı ekleme özelliğide mevcuttur. Sadece plugine 50 lira ücret ödedim. Ayrıca benim düzenlemiş olduğum tema şuanda kuruludur. Sitenin şuanda hiti 1k civarındadır ve yaklaşık 970 adet hemen hemen hepsi kendi yüklemem olan filmlerim mevcuttur.

Sitem bundan 2 3 ay öncesine kadar kelimelerinde ilk 5 içerisindeydi. Yaklaşık 2 aydır sadece film ekliyorum herhangi bir seo çalışması v.s yaptırmadım. Bugün yarın derken zaman iyice sıkıştı ve artık ilgilenemez duruma geldim.

Fiyat konusunu kafanıza fazla takmayın.

Ayrıca arkadaşlar elimde 3 adet alan adı mevcut

tevebu com - PR2 - 50tl
dinletfm com - PR0 - 20tl
bir adette xyz site ismi mevcut oda com uzantılı. ilgilenen varsa eğer pm den ulaşabilirsiniz.