Çok az anime izlemişin naruto'dan çok daha iyi animeler var. Naruto sadece fil bölümleri var yarısı fildir. One Piece izle sen narutodan daha iyidir. Daha az fil bölümü var. Bleach izleyebilirsin Fate/Zero var, Sword Art Online var yığınla güzel animeler var yani sen baya kısıtlı kalmısın
Şimdi söylediğim gibi ben çizim yapıyorum ve one piece çizimlerinden hiç hoşnut kalmadım çizimleri kaliteli olan animeleri izlemeyi seviyorum çünkü model olarak alıyorum onları.Bu arada bildiğim kadarıyla one piece sadece luffy nin çevresinde gelişen olaylardan ibaret ama Naruto da yüzlerce karakterin farklı farklı geçmişi incelendi.Filler olması falan sıkıntı değil şahsen ben o eskiyi anlatan bölümleri zevkle izliyorum anime illaki birden hızlıca ilerlemek zorunda değildir.Narutoda herşey birbiri ile bağlantılı kurgusal olarak devam ediyor.O yüzden Naruto diyorum.
Olurda Bleach'i izlersen Tite Kubo'ya etmedigin laf kalmayacak zaten seriyi bitirdiginden dolayi

Animesini bitirdi birakti. Manga devam ediyor fakat Anime olmadan sadece Mangasinida okuyasim gelmiyor.Naruto o acidan hala iyi.Mangada okumus olsamda Animesini tekrar izleyebiliyorum.
Su son bolumu izlerken ben gurur duydum Naruto'dan

Hele Kakashi'nin "Sensei" derkenki bakisi ve tepkisinden sonra bagirdim yuru ulan narutoooo diye
Son bölüm müthişti cidden