Neden mesajımı sildirdin ?
Hepimiz burda ticaret yapıyoruz. Herkesin ürünü var sunumunu yapıyor alan alıyor almayan almıyor öyle öpücük felan ne demek ? Kimse sana program dağıtma demedi konuyu başka yere çekmenin alemi yok. mesajıma yazdığın cevabı da okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. ayda binlerde tl kazandım video backlink sattım, upload hizmeti verdim gibi bir sürü şey söylemişsin. tamam hizmet vermişsin kazanmışsın helal olsun. her 15 lira veren adam ayda binlerce tl mi kazancak ?
ilk konuda programı ben yaptım demişsin şimdi ben yaptırdım diyorsun. Bana da bir program yapan demisşin,15 tl lik itraderlerin ile yaptığın sosyal medya spamları ile seni bu konuda kaale bile almam. Tartışacaksak söyle beynimi çıkarayım öyle devam edelim.
Ya sen problemlimisin ? dostum bas git işine okumamışsın konuyu bile .
1.
Alıntı
Aylık 15 lira ile 1 ayda binlerce lira kazandım
Burada programı ücretli satsam ve bunu yazsam dersin ki yavaş .
Program ücretsiz dağıtılıyor ve ben kazandığımı belirttim.
Programı backlink yaparak hit çekerek yt adsense ilede para kazanırsın nasıl kullandığına bağlı.
SENİ NE İLGİLENDİRİR BENİM KAZANCIM ? BEN PROGRAMIN BANA KAZANDIRDIKLARINI YAZDIM.
2. AÇIK MI BULMAYA ÇALIŞIYORSUN

29 YAŞINDAYMIŞSIN KOCAMAN ADAMSIN ? DEMİYORSUN Kİ KARDEŞ TMM YANLIŞ ANLADIK DURUM BİZİMLE ALAKALI DEĞİL.
Alıntı
Program tarafımdan yaptırılmıştır.
al konuyu değiştirmedim bile hangi gün değiştirilmiş onu görebilirler.
06-09-2013 at 16:19:50.
Bu cevap yeterli sanırım şimdi ne saçmalayacaksın merak ediyorum. ki beyin olsa ciddi ciddi okursun konuyu ve yazdıklarımı.
AYNI GÜNLERDE BAŞKA BİR YERE AÇTIĞIM KONU.