ikatechws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa süre sonra bir ilan siteyi açmayı düşündüğümden ve sisteminizi güzel bulduğumdan dolayı mesajım bulunsun, fakat eklenmesi daha doğrusu kendimde eklenilmesi düşündüğüm bir kaç daha özellik olduğunu düşünüyorum.Eğer olur ise iyi olacağını düşündüğüm özellikler;

Kişinin vermiş olduğu ilan sayfasında (sahibinden'de olduğu gibi) ilan ile ilgili şikayetim var butonu eklenebilmesi ve bu şikayet formu direk site yetkilisine iletilmesi
Kişinin vermiş olduğu ilanda Üye Bilgileri ile ilgili olan bölüme r10.net'de bulunduğu gibi itrade (puanlama) sistemi uygulaması yapılsa ve kişinin ilanlarındaki ve / veya ilanlarındaki gerek samimimyeti gerek ise güvenirliği bu itrade (puanlama) ya göre belli olsa..
Kullanıcı Bana Özel bölümünde Kullanıcı İşlemleri bölümünün altında yer alan Kullanıcı Bilgilerim adlı bölümde isim soy ismini değiştirme yetkisi olmaması gerektiğini düşünüyorum, böylelikle üyeler hangi üye ile ne şekilde iletişime geçip ticaret yaptığı kargaşası önlenmiş olur.

not: şimdilik bu kadar bunlar olsa sistemi alma ihtimalim daha da artacak ayrıca son olurlu fiyatı pm ile geçerseniz sevinirim.

çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Merhabalar istedikleriniz size özel ek olarak yapılabilir.

- Şikayet formu eklenir.
- Puanlama sistemi get sistemi bulunmadığı için eklenmedi fakat isteğe göre ekleyebiliriz.
- İsim soyisim veya diğer bilgileri istediğiniz gibi kısıtlayabiliriz.