Arkadaşlar ben tıklamalardan 0.06 - 0.10 arası alıyorum ama BGBG son 1 haftadır 0.88 dolarlarda şeyet dünle bu gün hafifi kıpırdanma var eğer BGBG iniz 1 dolar çivarıysa tıklamaya yok efendim 0.01 vermiş die yakınmayın 0.0001 de olsa önemli olan 1000 gösterimden kaç dolar aldığınızdır şu durumda tıklamaya 0.20 dolar verdiği sitelerde bile BGBG 1 dolar olmayan var. Sanmayın tıklamaya 10 verince 10 katı kazanacaksınız bu sefer tıklamalarınız azalacaktır. Google en çok neye tıklama oluyorsa sitenizde ona uygun reklamlar çıkarıyor.
Mesela oyun tanıtımı yapıyorsunuz konu içerisinde indir download ed yükle gibi kelimeler kullanıyorsanız o gösterdiğiniz saçma indir reklamlarının çıkması normal. + avantajınız oyun tanıtımındna ziyade sitenize oyunu indirmek isteyenler geliyor gibi ve indir download yazılarını görünce direk tıklıyorlar.
Şayet sadece oyun reklamı çıksın istiyorsanız adsense hesbaınızdan reklamlara izin ver engelle başlığı altında hassas kategoriler var orda tüm alanları kapatıp yalnızca Video Oyunları (Casual ve Online) açık bırakabilirsiniz. Fakat bu sefer tıklama oranınız 0.10- 0.15 ede çıksa tıklama sayınız azalabilir. yada geliriniz dahada düşebilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:11:43 -->-> Daha önceki mesaj 15:03:42 --
Arkadaşlar neden TBM bu kadar düşük aldığım en yüksek tık 0.02$ Google utanmasa 0.01$ verecek o da utanıyor o yüzden vermiyor..
250 tıka verdiği para 6 dolar , reklamstore daha mı çok verir acaba?
senin o 1000 gösterimde kazandığın 1.12 dolara takla atacaklar bile var bu forumda

gayet normal kazancınız.