Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi alıntıladım kusura bakmayın yorum atma gafletine düştüğüm bir konuydu bu...

kimse kimseyi kucağa almıyo ... son nokta o sanırımm onuda yaparlarsa şaşırmam açıkcası ...
Burda o kadının hareketlerini savunuyorum demiyorum konunun başından beri ,ama biri damarına basmış o görüntü kayıtlarından önce kimbilir neler yaşandı... madalyonın öteki yüzü diyorlar ona ...

Herneyse sizin söylediğinizi biraz irdeleyelim...

Toplu taşıma araçlarında kadınlara tacizin boyutları çok farklı e tabi bayan olmadığınız için böyle rahat yorumlar geliyor herkesten...

Arka koltuktan öndeki hanıma dokunmak için aradan boşluktan elini sokmaya çalışıyor yetişemeyince elindeki kalemle rahatsız edenmi ?

Yanındada oturuyorsa elindeki ceketi yada korunabileceği şeyi siper edip kadını taciz edenlerde olabiliyor ..Ayaktakilerin durumu hepten içler acısı...

Sonra gelsin web sitelerine itiraflar Ulaşım araçları fantazileri....

Hepiniz çok sığ düşünüyorsunuz...

Konuyu nerelerden nereye getirmişsiniz ,konu artık amacını aşmış...

Genel olarak söylüyorum siz yapmıyorsunuz ama yapanlar var neden anlamak istemiyorsunuz
Üzerime alınmasamda alıntıda adım geçtiği için cevaplamam gerekli gibi hissettim.

Bizim toplumumuz bu tarz şeyleri affetmez, eğer bir kadın taciz ediliyor ise "ne yapıyorsun sen sapık" diye bir bağırsa linç edilir, kusura bakmayın ama sesini çıkartmıyorsa ona kimse yardım edemez.

Bunun dışında sapık çok diye herkesi sapık yerine koyamazsınız, bunu da geçtim sizin yanınıza oturanı seçmek gibi bi lüksünüz yok, yani bayan olmanız size bir ayrıcalık tanıyamaz, orası bir toplu taşıma özel aracınız değilki.

Şimdi aynı şeyi bende yapayım, yanıma kadın oturamaz, 80 kilo üstü oturamaz, siyahi oturamaz, müzik dinleyen oturamaz vd.. vd.. bu liste bitmez ki...

bir de kadının savunması çok fena "herkes kendi zevkine göre" ne demek allah aşkına, aklıma swinger partiler geliyor, nasıl bir savunmadır bu.

Bu tarz olaylara genel kanıya kızmamak lazım, demekki genel olarak insanlar bunlara kızıyor, yada komik buluyor.