İyi de spam olabilme ihtimalim yok link de kasmadım. Yani dün 10-15k arası indexim vardı nasıl böyle birşey oldu bende anlamadım.
Birde linkleri reddettim az önce onun faydası olurmu ki
Arkadaşım 10-15k index içerik ellemi girdin bilemiyorum..yok bot ile çekilen birşey ise spam olarak algılamış olabilir..şikayet almış olabilirsin..başkaları spam şikayetinde bulunmuş olabilir..rakiplerin şikayet etmiştir..vs vs birde şu var eğerki o siten dışında başka sitelerdede bu sorun olursa manuel incelemeden spam ekibi silmiştir seni..eğerki sadece buna has ise yeniden değerlendirme gönder..kabul olabilir bilemiyorum..sonuçta benim 200 den fazla sitem ban yemiştir..yani yaptıgın şeyler önemli..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:33:33 -->-> Daha önceki mesaj 13:31:55 --
Bir domain alın, wordpress kurun 1 yıl bırakın.. Sonra günde 15-20 konu açın.. 5-10 gün sonra açtığınız konuların hepsinin arama sonuçların kaldırıldığını, site:siteadi.com şeklinde 0 sonuç bulunacağını görürsünüz. En az 2-3 kez farklı sitelerde başıma geldi.. Sonra geri geldi hepsi.. Bazıları daha iyi yerde bazıları daha düşük sıralarda.
Ama bu arkadaşın durumu da aynımıdır ona bişey diyemem.
Arkadaşım benim 200 den fazla sitem ban yedi..günde 1000 konu bile açtım zamanında sırf test için bazı şeyleri..yani dediğin olay benim başıma gelmedi..1000 konuda açsam 1 yıl sonra deindex olmaz bana göre..neyse aklımda olsun yazdığın başıma gelirse kulaklarını çınlatırım