BerkIzgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 yaşından beri gözlük kullanıyorum. Astigmat var bendede.
1 ay önce yine muayeneye gittim. Doktor artık istersen lensde kullanabilirsin dedi. Ama günlük çıkarıp takmak şartıyla. Uzun süreli takılı kalanları asla önermiyoruz dediler.
Ben yine bildiğim gibi gözlük kullanmaya devam ediyorum ama araştırıcam bende biraz lense geçebilirim.
Gözlük zamanımız aynı başlamış bende 7 yaşında taktım okula kayıt olurken sağlık kontrolün de çıktı doktor bana senin bu yaşta değil 5 yaşında takman gerekiyor demişti. 7 yaşından beri gözlük takıyorm artık yeter çok fazla hareketli bir arkadaşınız olduğum için düşme, çarpma, kırılma vs. vs gibi gözlüğümün başına çok olay geliyor. 2-3 senedir aldığım her gözlüğün kesinlikle camlarından bir tanesinin bir tarafında ufak bir kırılma olur.Lens konusunda çok tereddütde kaldım kimi arkadaşlar kullan kimisi kullanma diyor. Bende iş başında gözlük takacağım arkadaşlarımla buluşurken lense geçeceğim. Hocam önceden bilgisayar ekranına takılan camlar var göz koruyucu onları öneriyorumusunuz ? İşe yarar mı ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:43:55 -->-> Daha önceki mesaj 10:40:55 --

aXeBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Televizyon izlerken veya Bilgisayar kullanırken arada görüntüler bulanıklaşıyordu 4 gün önce Doktora gittim Göz Kontrolü için lensmi gözlükmü takmak istersin dedi gözlüğü tercih ettim gayet memnunum fakat çerçeve konusunda biraz ucuza kaçtım kullandığım çerçeve biraz dandik kısa süre içerisinde kaliteli bir çerçeve alıcam tavsiye edeceğiniz kaliteli bir marka varmı ?
Ben şahsen Mustang öneririm fiyatları 150'den başlıyor ben 170'den almıştım gerçekten çok dayanıklı ve kalteli ek olarakda çok karimaztik gözlükleri var gözlük almak araba gibidir Şahsen ben öyle benzetiyorum ne kadar paranız varsa en iyisi almaya çalışırsınız yakışıklı araba her zaman daha çok hoşumuza gider uzun lafın kısası gerçekten Mustang öneririm internette modellerine bakın isterseniz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:46:30 -->-> Daha önceki mesaj 10:43:55 --

Buda benim gözlüğüm Mustang:

Resmi internette alldım kötü çıkmış açıkcası