osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
endüstriyel mutfak kelimesini biraz inceleyin arkadaşlar, inceleyin de google'ın nasıl dalga geçtiğini anlayın. başlığı sadece "Home" olan site ilk sırada. bu sitenin içeriği yok, menü linkleri ve o linklerin içindeki birkaç resimden başka. linklerinin %90 ı bulunduğu sitelerden kaldırılmış.

bu ilk sonuç.

2. yi inceleyin. 3. nün backlinklerine bakın ( photoşop sitelerinden yorum backlink ve bir iki firma dizini dışında link görürseniz bana da bildirin )

4. sü evlere şenlik bir sonuç, başka bir adrese yönlendirme yapan site bu kelimede 4. sırada. yönlendirilen site değil, yönlendiren site 4. sırada.

google'ın dediği özetle şu :

Lsi'mış, keyword research'müş, yıllanmış sitelermiş ( 3 yıldır ilk 3 te olan site, zerre spam olayına girmemiş site, ilk 10 da yok ), alakalı sayfalarda reklam & tanıtımmış hepsi hikaye.

Matt Cutts, ciddi söylüyorum, dalga geçmiyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.
incelediğim 10 larca kelime var böyle, hakkıyla ilk sayfada alanlar yok değil, ama öyle sonuçlar var ki " gerçekten olay bitmiş, dükkanı kapatalım'a getiriyor olayı "

Nasıl bir sonuç çıkartacağız bundan, ana sayfa title'larımızı "Home" mu yapalım?
yazıklar olsun diyorum.
ilk 3 sitede de direk keyword den gelen anchor yok ya da ben göremedim. uzun kelimelerden bulup çıkardı diyeceğim ama bunlara kadar sitemi kalmadı.

bu güncellemeden önce daha mı normaldi peki bu tür şeyleri uzun zamandır farkediyorum çünkü