endüstriyel mutfak kelimesini biraz inceleyin arkadaşlar, inceleyin de google'ın nasıl dalga geçtiğini anlayın. başlığı sadece "Home" olan site ilk sırada. bu sitenin içeriği yok, menü linkleri ve o linklerin içindeki birkaç resimden başka. linklerinin %90 ı bulunduğu sitelerden kaldırılmış.
bu ilk sonuç.
2. yi inceleyin. 3. nün backlinklerine bakın ( photoşop sitelerinden yorum backlink ve bir iki firma dizini dışında link görürseniz bana da bildirin )
4. sü evlere şenlik bir sonuç, başka bir adrese yönlendirme yapan site bu kelimede 4. sırada. yönlendirilen site değil, yönlendiren site 4. sırada.
google'ın dediği özetle şu :
Lsi'mış, keyword research'müş, yıllanmış sitelermiş ( 3 yıldır ilk 3 te olan site, zerre spam olayına girmemiş site, ilk 10 da yok ), alakalı sayfalarda reklam & tanıtımmış hepsi hikaye.
Matt Cutts, ciddi söylüyorum, dalga geçmiyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.
incelediğim 10 larca kelime var böyle, hakkıyla ilk sayfada alanlar yok değil, ama öyle sonuçlar var ki " gerçekten olay bitmiş, dükkanı kapatalım'a getiriyor olayı "
Nasıl bir sonuç çıkartacağız bundan, ana sayfa title'larımızı "Home" mu yapalım?
yazıklar olsun diyorum.