lens mi ? bence uzak dur.
Lens korneanın incelmesine neden olur. İleride lazer tedavi almayı düşünüyorsan eğer lens takarsan lazer tedavi olamazsın.
Yani lens takarsan ömür boyu lens / gözlük takmak zorunda kalacaksın.
Anladım hocam takmakdan vaz geçtim bu yorumunuz çok etkili oldu zaten seneye tedavi olucağım lazer ile
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:10:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:09:15 --
Lens kullanalı çok olmadı hatta şuan 1 kutu duruyor.Alışması zor alışınca 5 snde takılıp çıkarılıyor.
Sol gözümde kuruluk oluşmasına sebep oldu lense tozlar yapıştığında bulanık görür hale geliyordum sol gözde. sağda ise hiç problem yoktu(sağ gözde kuruluk yoktu.).
Rüzgarlı havalarda kuruluk daha fazla oluşuyor 20-30 dk da bulanık görme başlar hale gelmiştim.
Doktor kontrolü ile almıştım.(Gözün şakası olmaz)
Bilgisayar başında lensle oturulmuyor normale göre 2 kat daha hızlı gözleriniz kızarır zombi gibi olur zaten lensler takılı iken bilgisayar başında rahatsızlık hissedersiniz.1 saat zor duruyordum pc başında.Dayanan varsa bilemem.
Bilgisayar başından kalkmayan biri için gereksiz zaten web mastersa gerçekten adamı deli ediyor zorluk çıkarıyor.
Öğretmen olsan yada başka bir iş neyse.Ama iş pc başında 10 saat lenslerle durmaya gelince karışıyor.
Lensi bırakıp gözlüğe geri döndüm.Göz kuruluğunun kronik hale gelme şansı var diye biliyorum sol gözümde ara ara hala kuruluk oluyor bida lens kullanmam.
Nacizane fikrim budur.Bende pc başındaysanız gerek yok

Gerçekten denemiş biri olarak tavsiye etmem

İyi geceler
Sağılığımı düşünüp ve üşenmeden yazdığınız için çok teşekkür ediyorum... Aslında lensi karizma için istemedim değil

Ama bu yaptığınız yorumları gördükden sonra vaz geçtim