Nove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirli hit kapasetisine ulaştığımızda zaten bu uygulamalar ile alakalı çalışmalar yapacağız fakat ücretli üyelik iyi bir fikir gibi gelmiyor bize. Ücretli üyelik için etkin ve çok yararlı tiyo tarzında paylaşımların olması gerek. Bu sektör için böyle bir durum söz konusu olmadığını düşünüyorum. Yeterli hite ulaştıktan sonra, Emlakçılar ile alakalı programlar, web siteleri, host hizmeti, Remax , reality world, turyap vb gibi firmalardan reklam alımı ve büyük inşaat firmalarının proje reklamları gibi reklamlar alınabilir.
İstemediğiniz kadar tiyo var bende Yakında emlak ile alakalı bir projem bitmek üzere 1 ayı kaldı sistemimin.

ÖZELLERİ AŞAĞIDADIR..

NEDEN BU SİSTEM

Otomatik çalışan sistem bu sistem ile size ek gelir getirebilir veya tamamen kendi işiniz patronu olabilirsiniz tamamen size kalmış.
Banka
Çağrı Merkezi
Avukat
Eğitimler
Ajans
İlan Siteleri
ÇALIŞMA SAATLERİ
İstediğiniz saat istediğiniz gün istediğiniz yerde istediğiniz gibi çalışabilirsiniz.

KAZANÇ SİSTEMİ
Neden kendi işiniz patronu olmayasınız
Hakkınız olanın her zaman alın.

FRANCHİSE SİSTEMİ (BÖLGE SİSTEMİ)
Minunum masraf
Maksimum kazanç
Başarı için ekip çalışması (Başarmak bu kadar kolay olmamıştı.)
EĞİTİMLER
Bu işin püf noktalarını öğrenin
Her hafta Eğitim İstediğiniz zaman Uzmanlardan danışmanlardan istediğiniz zaman destek.
Siz müşteri veya mal sahibi ile konuşmayı ikna ekmeyi ve bu işte yeni iseniz Müşteri desteğimiz sizin yerinize müşteri ile görüşme SMS (Mesaj) gönderimi Her hafta email gönderimi.
Takım çalışması İlan girişleriniz sizin adınıza ilan sitelerine ve sisteme eklenir. Arayan müşterilere çağrı merkezimiz yanıtlar. Notunuzu alır görüşmeyle ilgili detayları size bildirir.
Satıcıların ve Alıcıların tanıtım görüşmeleri ve yönlendirilmesi 7/24 çağrı merkezi Eğitim desteği.
NEDEN EMLAK SEKTÖRÜ
Her yıl Ülkemizde 1.500.000 Konut satılmakta ve ortalama her yıl sadece İstanbul için gereken zaruri konut sayısı 600.000 Bin civarıdır.
Emlak işini yapanlar komisyonun tamamını alırlar. Maksimum Kazanç için istediğiniz yerde daire satabilir ve kiraya verebilirsiniz.
İSTEDİĞİNİZ YERDE ÇALIŞIN VE MAKSİMUM KAZANÇ SAĞLAYIN.

PEKİ BİZİMLE NASIL KAZANIRSINIZ

Sizler’de daha çok kazanç ve emlak sektörüne kariyer yapmak istiyorsunuz bu sistem tam anlamıyla size göre.
Pörtföy geliştirme yani kısaca (Satılık Kiralık Günlük Daire bulma) Ön görüşmelerin yapılması Zaman kazanılması. Bize katılan arkadaşlar ilanları gerekli ilan sitelerinde ve bizim sitemizde kendi adlarına yayınlanmakta ve bu sayede Alıcıya ve Satıcıya ulaşma imkanınız olur.
Emlakların gezdirilmesi ve müşteriye sunulması ÖRNEK : Alıcı müşteriler günde maksimum 5 daire gezdirerek satılacak ve kiralanacak daireyi gezdirerek mal sahibinden teklif beklerler.
Her emlak satışından %3 Alıcıdan %3 Satıcıdan olmak üzere %6 komisyon alırlar ortalama öyle şöyle özetlersek 100.000TL bir emlak sattığınızda 6000TL gelir elde edersiniz ve bu mebla tamamen size aittir.

KAZANÇ SİSTEMİ
Arkadaşlar şimdi buradaki kazanç sistemi şöyle olacak iki çeşit kazanma sistemi kuruyorum.
1. ŞEKİL ÖRNEK: Etrafınızda kiralık daire var ve bunu bizim sisteme sözleşme yaparsanız daire sahibi ile 100 TL sözleşmesiz ise 50TL ve bölge temsilcisi arkadaşlar kiraya verdiğinde kontrat doldurulduğunda ödemeler alındığında size ödemeniz yapılacaktır.
2. ŞEKİL ÖRNEK : : Etrafınızda satılık daire var ve bunu bizim sisteme ekliyorsunuz ve bölge temsilcisi arkadaşlar daire satışı bitti ödemeler alındığında size mal sahibi sözleşme yapılıp sisteme girdi ise 1000 TL sözleşmesiz sisteme giriş yaptıysa 750 TL ödeme alıyorsunuz.
SİSTEMDE 2 TÜRLÜ ÜYELİK OLACAK
1. Tedarikçi yani kiralık satılık daire bulan
2. Bölge Temsilcisi Arkadaşlar.
Kafanıza takılan soruları konu altında belirtirseniz cevaplayabilirim.
Herkese bol kazançlar ve şunu asla unutmayın etrafınızda mutlaka bir emlakçı vardır ve kazancını takip edebilirsiniz.