Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam sakın yanlış anlamayın, sözüm meclisten dışarı. Burger King çalışanıyla saat ücreti aynı olamaz bir developer'in. Inanin bana ben hakaret olarak algiliyorum bazi ilanlari, yoksa gercekten cok isterim sizin saka yapiyor olmanizi. Insaat iscisi calistirmiyorsunuz, kalifiye eleman calistiyorsunuz. Ben outsource calistigida freelancer arkadaslarimla inanin kendi kazandigimdan daha fazlasini vermeye calisiyorum saat basi ucretlendirmede. Çünkü yapilan isin zorlugunu insanin bu iste erken yaslandigini ve beynini zamanla tukettigini biliyorum. Icim el vermiyor. Gonlum istiyorki dunya standartlarina uygun sartlarda calissinlar. Sizin teklif ettiginiz ucret ortalama bir developer'in avrupa ulkelerinde gunluk degil saatlik geliridir. Cidden isimin ve yapabilitemin asagilandigini hissetmesem hic yorum yapmam. Insanlar boyle ilanlardan guc bulup 50 saatlik ise ben o kadar para vermem iki uc gece sabahlar kendim yaparim diyorlar.
Cok sukur benim buradan gelecek ufak islere elim bagli degil, ama birebir ticareti sevdigimden ve geldigim yeri unutmamak icin sik sik bakiyorum neler oluyor neler bitiyor diye, fakat azimsanmayacak bir kesim buradan evini gecindiriyor. Insanlar cikip saati 3 tlye ben calisirim dediginde o evini gecindiren insanin ekmegiyle oynuyorlar. Benim buna gonlum razi gelmiyor. Gerisi bos...