CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy Auctions'da tek bu domain satış listesindeyse ondan metinde geçmiş olabilir yada gerçekten teklif de gelmiş olabilir hatta bu özelliğin süresi bitti diye satış gerçekleşmiyordur ama Auctions özelliğinizin muhtemelen süresi bitmiş yenileme için bilgi istemişler.
Hayır hocam satış listemde bir sürü domain vardı. 2 yıllık satın almıştım diye hatırlıyorum o da bitmedi henüz. Altta yazan arkadaşın dediği gibi olmuş durum sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.

maniakcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz satıldı dedikten sonra Godaddy size kızmış

Artık sahibi olmadığınız bir domaini hala açık arttırmada listelediğiniz için auction hesabınız donduruldu diyor. Satıcıların satış listelerini güncellemeleri kendi sorumluluğundadır diyor. Auction hesabınızın açılması için 10$ cezası ödemeniz gerekmekte imiş. Bu maili daha önce hesabınızda kullandığınız geçerli kredi kartınızın son 4 hanesi ile cevaplayın diyor. Ödemenizi çektiğimizde hesbınız tekrar aktif olacaktır. İleride bir daha böyle bir şey olursa daha fazla ceza ödemek zorunda kalırsınız demişler.

Anladığım kadarı ile siz bu maile kredi kartınızın son 4 hanesi ile cevap döneceksiniz onlarda otomatik olarak ödemeyi çekecekler galiba. Ondan sonra aucion hesabınız aktif olacak.
Tahmin ettiğim şekildeymiş hocam teşekkür ederim 2 ay önce de 2 domainim satılmıştı transfer kodu ilettim ama nedir ne değildir anlaşamadık bir türlü 3-5 kere mail attılar 30 gün falan diye kızmışlardı bayağı bi Adamlar haklı cezayı ödeyeceğiz mecbur Teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar.