Odesa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu birazda nasip işi arkadaşım.Hep çabalıyorsan ama olmuyorsa illa ki bir hayır vardır.Belki rızk'ın başka yönden seni bulacak.Sen çabalamaya devam et ama olmazsa canını sıkma.
NetMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
para kazanmanın iki formülü var.

1.) (meslek + yetenek) + ( tecrübe + sabir) = para

2.) Adam kandırma + ( Dolandırıcılık + (Murat AYDIN) ) = ( para ) % 100 = Cezaevi
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
la bugün işin yok mu senin bu saatte ne işi var la memur adamın nette

Ozan kardeşim pm attım bana dönersen sevinirim
burak8104 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendine bir alan bul ve o alanda en iyisi ol.
Başarı oldukça zaten para gelecektir, günlük 3-5 lira değilde uzun vadede planlar yap para zaten gelir.
INSPECTOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Semtinin firma rehberini aç. Semtindeki tüm kamu kurumlarının adresini telefonunu ekle. Semtinin anahtar kelimesinde yükselmesine fayda eder biraz. Daha sonra ücretli firma ekle. Böyle bir planım var ama hayata geçiremedim
Masterboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Ben bu işten çok para kazanmalıyım" demeyin "ben bu işte başarı olacağım" diyin zaten sonra gerisi gelir bence ...
HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bildiğim 3 5 yol bulmalık tek iş post işidir
FreddyKrueger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen tesadüfen bile zengin olabilirsin dostum, mesela r10.net başlarda Ronaldinho için açılmış bir fan sitesiydi kim derdi Dünyanın en büyük Türkçe webmaster forumu olacak?
RadyoHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sunucu al aslında sunucuyada gerek yok vps al , sınırsız hosting yıllık 30 - 40 tl de , sonra...

bu aralar moda oldu zaten vps bırakın sınırsız resellerden sınırsız hosting satanlar var

En güzeli sevdiğin işi yapmak...

Başarılar
İşimi buldum beyler, 500 kelimelik film incelemesi tadında makaleler yazacağım ve bu 500 kelimelik makaleleri 4TL'den satacagım