Merhaba arkadaşlar;

Aklımda uzun süre olan vede kesin kararla yapacağım bir projem bulunmakta... Biliyorum ki bir çok arkadaşın da bana destek vereceğini umuyorum. Konuyu fazla uzatmadan açık ve net şekilde bahsetmek istiyorum.

Benim geçmişimden mi kaynaklı bilmiyorum bir çocuğu bir büyüğümü bir dostumu vede garibanı sevindirmek bana büyük haz veriyor mutlu mutlu mutlu oluyorum...

Varlıklı bir aileden gelmedim. Bende fakirdim... Ama allahıma şükürler olsun tırnaklarımla kazıyarak şuan 37 kişiye iş veren sıfatındayım. Allahıma şükürler olsun geldiğim yeri vede bundan sonraki hiçbir şeyi unutmadım vede unutamam. Uzun lafın kısası bu nedenlemidir bilmem bu konulara çok hassasım.

Maddiyat benden karşılanmak üzere. Bir web sitesi düşünün... Sadece yardım üzerine bu yardım illegal siteler gibi Mail order (Kredi Kartı bilgileri ile para çekme) gibi değilde. Elimizde bulunan (Eski değil... İhtiyaç Fazlası) olan Elektronik, Defter, Kalem, Pc, klavye, Kitap, dergi, yani insanların ihtiyaç duyabileceği herşeyi bu web sitesinden ihtiyaç fazlası olan kişi ile ihtiyacı olan kişiye ulaştırmak vede bu şekilde hem ihtiyacı olan kişinin ihtiyacı karşılanmış. Hemde ihtiyaç fazlası bir ürünle bir kişiyi veya aileyi mutlu etmiş olursunuz...

Bu Benim aklımdaki bir fikir. Ve ben bu fikrimi yerine getirip yapacağımı ne olursa olsun sonuna kadar arkasında duracağımı belirtmek isterim.

Not ; Kurulacak olan web sitesinde kesinlikle para bağışı gibi birşey olmayacaktır. Sadece ihtiyaç fazlası ürünler sahipleri ile buluşacak şekilde tasarlanacaktır.

Bu projeye destek verecek olan Web Tasarımcı, Grafiker, vb... Ve Arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Domain, Hosting, Tasarım ve Grafik ile ilgili talep edilecek ücretler tarafımdan karşılanacaktır. Tekliflerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar.