Hocam bu arabalar çok hoş ama para sıkıntısından dolayı bunun eski modellerinden almayı düşünüyorum. Fazlaca araştırdım eğer bakımlarını tam yapmazsan sorun çıkartıyor muş onun haricinde fazla bir sorun çıkartmıyormuş mazdalar.
Onerilen araclar 180 200k kilometrede 200k dan sonra motor istemez mi ?
Samsung Galaxy S3 tapatalk 2 ile gonderildi.
Yazim yanlislari varsa affola.
350.000 den sonra istiyor benim alacağım arabalar 150.000 200.000 arası , 250.000km den fazlası olursa almam ama 200.000 km araba alsam 150.000 km yolu ben ortalama 8 yılda yaparım diye tahmin ediyorum.
o paraya araba alma derim hocam çünkü o paraya iyi bir araba alamazsın yani.
Eğer 10 bin filan yapabilirsen motorsiklet önerebilirim.
Kawasaki ninja 250r (250 düşük ama bütçeye uygun)
Hocam sürekli Nevşehir- Kayseri arası gidip geleceğim için motorsiklet'e pek sıcak bakmıyorum. Kışın binilmez motorsiklete.
Şahin, doğan vs almayın derim km'de 80 90 krş filan yakıyor
O kadar çok yaktığını bilmiyorum ama elimdeki para ile biraz daha genç işi araba almayı düşünüyorum ve o yüzden şahine doğana bakmıyorum bile
Renault 19 Europa'lara bakmanı tavsiye ederim. Bizim arabayı 2008'de satmıştık şimdi aynı araba 1000 lira daha pahalıya satılıyor. Yıllarca fiyatı düşmüyor, parçası ucuz, çok da sorun çıkartmaz. Gene de karar senin.
Hocam bizdede renault 21 vardı sorunsuz şekilde 5 6 yıl bindik, Spor tarzda bir araç bulamazsam renault felan alırım artık
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51:59 -->-> Daha önceki mesaj 22:50:48 --
Orta Kasa Brodway diyorum başka da birşey demiyorum
Hocam oda emekli aracı gibi. Bugün o arabaya bindim kendimi direk yaşlı hissettim