Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam günde 600 video yüklüyorum dediniz.Yani 1 kanala 300 video yüklesek yani günde 2 kanal fullüyorsunuz buda ayda 60 kanal eder.Buraya kadar sorun yok ama;

Günde bu 600 videoyu ne ara seçiyorsunuz ne ara indiriyorsunuz? Çünkü bunu düşünerek yapmaya kalkışılırsa insanın beyni iflas eder.Bunu merak ettim.Ha botun vardır en çok yüklenilenleri çeker yeniden yükler..

Diğer yandan 700 dolar çok gibi gözüksede bu iş için iyi bir vps de pahalı oluyor.Diğer yandan eğer video arama tarama kısmıda bize aitse bu bizi direk pcye başlar.

Mrk ettim şu günde 600 video günde 2 kanal fulleme... Bunlar ne ara belirleniyor?
Bu hesaba göre günde 600 video ayda 18000 video yapıyor. Yani her biri günde 2şer kere izlense 1 ayda 1 milyon izlenme edilir.

Ama dedim gibi bu videoları seçip bulma zaman lazım.

Bana kalırsa bukadar çok video ile uğraşmak yerine bir proje bulup az video ile geleceği olan bir sistem kurulmalı.700 kazanmazsın 200 kazanırsın ama zevkle yapabilcen bişe olur..

1 örnek: youtubede oyun incelemeri oyun tanıtımları yada oyunları oynuyan kişilerin çektiği videolar var.Bu kişilerin abone sayısıda çok fazla.Bence sevdiğiniz bişeyle ilgili bir video kanalı oluşturmak daha mantıklı gelior..
Toplu indirme programları ile çekiyorum. (atube ve Free FLV Converter programları ile) Videoları önce toplu indiriyorum, daha sonra klasörlere bölüm sabah ve akşam olmak üzere 2 parçada yüklüyorum.

emirhanguven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüklediğin videolar'dan 3-5 örnek atabilirmisin?

http://www.youtube.com/watch?v=ahTHV8gPAzA

(Videodaki kanal benim değil)