Gözünü sevim güzel kardeşim bizde geçtik bu durumlardan. Ne kadar can sıkıcı olduğunu vs biliyoruz. Okuldan da kaçtık vs da yaptık. Ama benim lise hayatım boyunca devamsızlığım 25 'i geçmez. Bu 25 dediğim 4 yıl boyunca olan toplam devamsızlığımdır. Her hafta Cuma okula gitme diyelim. 2.5 ay Cumaları okula gitmeme hakkın var. Ayrıca 35 gün raporlu okula gitmeme hakkın var. Ben Ünideyim bir günde 3 sınava girdiğimi biliyorum. Haftasonları vize finallere girdiğimi biliyorum.
Dediğin gibi o üniversite, sen de fiziksel ve psikolojik olarak lise haline göre daha ileri seviyede olman gerek. Bu da doğal. Benim yakındığım günde 2 sınava girmek de değil zaten. Bunun dışında hayatımda 1 kere bile okuldan kaçmamışımdır. Ailemin izni olmadan da okula gitmemezlik yapmam ayrıca.
ek: 2.5 ay deyince sanki çok gibi duruyor, şuna direkt 10 diyelim. Hasta olmasak bile ailevi bir sorun olur, bir hastalık durumu olur yakın tanıdıklar arasında. Hangi birine yetecek bu 10 gün? Bir de seneye 12 olacağız. Biz ygs ve lys'ye okulda mı çalışacağız?