Şöyle anlatim mesela linux vps dns sever nameserver kurulumu yapıp alan adlarını bağlayabiliyorum can alıcı service network restart komutunu kullanma hakkınada sahibim neden derseniz malumunuz ssh ekranından service network restart yaptığınızda çoğu zaman sunucu kapanıyor vpanelden bunu tekrar ayarlayabiliyorum 45 adet linux sürümü sunucuma kurma opsiyonum var istediğim kadar yağni firma bir kısıtlama getirmiyor ayrıca sınırsız yedek alımı şu an sizin sunucuda sahip olduğunuz panel yetkilerinin hepsinin aynısı bende vps mevcut malum vps sanal pc oluşturulamıyor doğal olarakta sizin sanallaştırmayı ben vps yapamıyorum
o bağlamada sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum ayrıca bir film sitem var hd filmleri izlettiriyorum günde 200 ile 500 gb arasında up down yapıyorum fazla değil tabiki vaktim yok benimkisi hobi iki site kurulu wordpress sitelerde tek bir takılma yok yağni hosting alınca bunu yapmak imkansız bütün kontrol sizde oluyor sunucuya format atmak için bile sizin kapınızı çalmam gerekiyor ama o zamanlar artık eskidi kullanıcı kendisi halletmek istiyor zaten bilgi birikimi internette mevcut ben linuxtan hiç anlamıyordum php bilgimde yok öğrenerek baya kullanmaya başladım ama sizin paketinizde iyidir o ayrı konu mesela hostinger firmasının ufak bir yanlışını yakaladım 3 dolara aylık hosting diyor bakıyorsun 3 yıl peşin ödemesinde yağni aylık 10 dolara geliyor zaten o paraya ben vps alıyorum tam yetkili şu an 65 gb movie pack çekiyorum torrentten saniyede 35 ile 45 mb hızla sınırsız trafik var hostingte en önemlisi trafik sorunu
Bende vps denemelik cpanel kurulu yaptım whm gayet kullanışlı zaten hosting işi yapıpta vps kullanmayan yok gibi benim teknik bilgim yetersiz olduğu için belli biyerde tıkandım ama ben satmaya yönelik düşünmüştüm zaten cpanel ayarları ingilizce googleda var kurulum bitiyor sonra yarları yapıyorum sonrada hop herşey bende
rarlama yapabiliyorum
bittorent kullanıyorum
video kesebiliyorum
filezilla kullanıyorum
flash player kuşllanma imkanı var
yağni hepsi için 3. parti yazılımları kullanmam yeterli extra bir yükleme yada ücrtet ödemiyorum
aman sakın yanlış anlaşılmasın konuyu baltalamak derdinde değilim bence linuxta eğer bilgi sahibisen herşeyi yapabiliyorsun ancak öyle yazılımcıda olmaya gerek yok siz ve ben bilgiye ulaştık ve bunun meyvesini yiyoruz mesela bağzıları benim gibi cimri değildir

parayı basarım işime bakarım diyor
iyi satışlar