Site adresi:P.M ile İSTEYİNİZ.
HEMEN AL: 900 TL
Sadece 08 Eylül 2013 Gününe Özel Makul Hemen Al Teklifleri gönderebilirsiniz.
Açık arttırma başlangıç fiyatı):
50 TL Minumum artış:25 TL Son tekliften 24 saat sonra satış biter.
Sitenin aylık getirisi

etaylar konuda...
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Günlük hit sayısı:300-400 Detaylar konuda...
Ziyaretçi kaynağı:Organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:2 PR1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: WP
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yoktur.
Sadece 08 Eylül 2013 Pazar Gününe Özel Makul Hemen Al Teklifleri gönderebilirsiniz.
Tamamiyle özgün konulardan oluşan kadın sitesidir.WP tabanlı olup, 100 TL'ye alınmış teması özel olarak editlenmiştir. Sitede ayrıca WP-imletir eklentisi bulunmaktadır.Site ilgilenildiği zamanlar 1K+ hite sahipti.Ancak uzunca bir süredir realde ki işlerin yoğunluğu dolayısıyla ilgilenemiyorum.Mayıs ayında 3500 TL'den "Hemen Al" fiyatıyla satışa çıkarmıştım.Ancak istediğim rakam gelmeyince satışı sonlandırmıştım. Mayıs ayında ortalama 500-700 hiti varken, Adsense geliri 100-120$ civarı idi. Ancak Mayıs'ın 20 sinden, yani ilk satış konusundan beri Adsense bile ekleyemdim vakit bulup.Şu an ki hiti 300-400 arası.Muhtemel geliri de 60$-80$ civarı olur sanırım.Şu an ilk satış konusunda gelen Hemen Al tekliflerinden çok daha aşağı bir rakamla Hemen Al imkanı sunuyorum. Arzu edenler açık artırmaya katılabilir, ya da Hemen Al seçeneğini kullanabilir.
Ödeme alındıktan hemen sonra devir işlemleri yapılır.Açık artırma kendisinde kaldıktan sonra ödeme konusunda sıkıntı yaşatacak arkadaşlar lütfen teklif vermesin.Saygılarımla.
İÇERİK DURUMU
ANALYTICS ADSENSE EKİM 2012
ANALYTICS KASIM 2012
ANALYTICS ARALIK 2012
ANALYTICS OCAK 2013
ANALYTICS ŞUBAT 2013
ANALYTICS MART 2013
ANALYTICS NİSAN 2013
ANALYTICS MAYIS 2013
ANALYTICS HAZİRAN 2013
ANALYTICS TEMMUZ 2013
ANALYTICS AĞUSTOS 2013
ANALYTICS EYLÜL 2013
ADSENSE ARALIK 2012
ADSENSE OCAK 2013
ADSENSE ŞUBAT 2013
ADSENSE MART 2013
ADSENSE NİSAN 2013
ADSENSE MAYIS 2013 
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:38:28 -->-> Daha önceki mesaj 10:31:36 --
Siteye ayrıca video önü sesli reklam çalışması da yaptırılmıştır. Alıcıya bu çalışmada teslim edilecektir.