teamspeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır hocam toplam 20 gün hakkınız var. 10 gün özürsüz 10 gün aile izinli olarak hakkınız var.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:01 -->-> Daha önceki mesaj 01:00:30 --

siz haberin tamamını okudunuz mu? eski yönetmeliğe göre cocugu olan kızın okul ile ilişkisi kesiliyordu yeni yönetmelikle birlikte buna engel olundu dediğiniz tam tersi yani anlamadan dinlemeden insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Bu benim düşüncem. İster katılırsınız ister katılmazsınız. Madem ülkemizde demokrasi var ve herkes görüşlerini özgür bir şekilde dile getirebiliyor benimde görüşüm bu. Kimseye bir açıklama yapmak zorunda da değilim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:12:17 -->-> Daha önceki mesaj 01:10:53 --

Masterboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi s**tık, ortaöğretim lise oluyor dimi ?
Artık hastane köşelerinde rapor dileneceğiz.. Ne yani ben şimdi yazılı kağıdındaki sorulan soruların %50'sini bilmek zorundayım. Bide eğitim zorunlu ? üniversite okuyabilecek miyim acaba ? Biz daha teşekkür belgesini zor alırken üstün başarı belgesi falan Okullar mı 7/24 açık , hizmetli seni nasıl süpürgeyle kovalıyor gör . Bu sene baya macera yaşayacağız desene ..
Birde serbest kıyafet vardı ne oldu bilen var mı ?
Bildiğim kadarıyla okullarda velilere bağlı olarak değişiyormuş. Velilerin çoğunluğu serbest kıyafet isterlerse o şekilde oluyormuş sanırım. Net bir bilgiye sahip değilim ama. Sadece duyumum bu şekilde.