rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu baltalamak istemem ancak deneyimimi paylaşmak isterim sizede bir fikir oluşturacağına inanıyorum Hocam ben aylık 15 liraya 1 gb ram 1 gbit internet hızı 512 swap ram 50 gb alan sınırsız trafik sınırsız veritabanı sınırsız alt alan sınırsız alan adı (vhost) tam root yetkisi vps format atma yetkisi linux vps alıyorum artık pekçok bedava alan veren hosting firması var artık daha uygun fiyatlar verilmeli
Siz bu özelliklere aylık 15 tl ödüyorsunuz ve tam root yetkisine sahipsiniz. Benim 9-10k arası hite sahip Wordpress tabanlı genel içeriğe sahip bir video sitem var. Herhangi bir önbellekleme eklentisi kullanmıyorum. Bu siteyi sizin bahsetmiş olduğunuz özelliklere sahip aylık 15 lira ödediğiniz Vps sunucusunda çalıştırmak istediğimde sonucun ne olacağını tahmin edebiliyor musunuz? Ben bahsetmiş olduğum siteyi söylemiş olduğum gibi hiçbir önbellekleme eklentisi vs. kullanmadan kendi sunucumda sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyorum. Bu farkı anlayabilmeniz için çok daha ayrıntılı tecrübelere sahip olmanız gerekir. 5 liraya Vps dağıtanı da görmem mümkün olabiliyor bazen. Yani tam root yetkisine sahip olmak o sunucuda herşeyi sorunsuz bir şekilde yapabileceğiniz anlamına gelmiyor.
Teşekkürler yorumunuz için..