Yazdıklarınızla,eleştirime vermiş olduğunuz cevap doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.
Eleştirdiğim nokta sizinde hesapladığınız gibi 5-10 liraya bir Vps hizmeti sağlayıp bunun içine Kdv ve kar payını dahil edip ticaret yapmaya çalışanlaradır.O fiyata sağlanan hizmet muhtemelen KDV'siz ve Faturasız olacaktır..Ama o verilen fiyat ve sağlanan hizmetle haksız rekabete yol açacağını düşünüyorum.
Ayrıca tekrar belirtmek isterim,bu fiyata vps arayan kişilere herhangi bir eleştirim bulunamaz,sonuç olarak dediğiniz gibi herkesin kendi bütçesi vardır ve ona göre plan yapar.
Piyasa ölüyor gibisinden söylediniz de. Doğmamış bir piyasa var. Yurtdışında kişi başına düşen gelirin ülkemize göre çok daha fazla olmasına rağmen ordan pahalıya kullanıyoruz bu tür ürünleri. Demek istediğim sadece bu. Oranın piyasasıyla bakarsanız 10 TL nin böyle limitli özellikli bir sanal sunucu için aslında komik bir rakam olmadığını görürsünüz. Bende KDV'siz satsınlar demedim zaten. KDV işin cabası.
Gerçi değişik açıdan manzaralar görünce insanın verdiği kdv'de zoruna gitmiyor değil
En basiti: