Ticarisohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışında nasıl 1$ 5$ fiyatlarla vps sağlanıyor? Birde oranın ekonomisiyle. Bizim ekonomiyle kıyaslayacak olursak şimdi 512 ram bir vps 'yi 10 TL'ye alabilmeleri anormal değil. Nasıl acınacak bir firma oluyor? Türkiye'de pahalı. Yurtdışı fiyatından bile yüksek.

Zaten birçoğu yurtdışı sunucuları kullanıyor, e bu adam uğraşıyor haliyle kar ekleyecek 5-10 tl bunun üstüne birde %18 vergi ödeyince haliyle fiyatta tuzlandıkça tuzlanıyor.

Sonra adı piyasa öldü oluyor. Türkiye de bu alanda piyasanın dirildiğini internete girdiğimden beri görmedim. Ölü doğmuş zaten. Şimdi yeni yeni 1-2 firma büyük yatırımlar yapıyor. Onunda fiyatlara pek etkisi yok. Yine bağımlı çalışıyorlar.

Millette kendi bütçesini düşünüyor.

Şimdi 20 TL deseler konuda 10 tane firma çıkar. Niye? Kar payı kalıyor çünkü.
Yazdıklarınızla,eleştirime vermiş olduğunuz cevap doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.

Eleştirdiğim nokta sizinde hesapladığınız gibi 5-10 liraya bir Vps hizmeti sağlayıp bunun içine Kdv ve kar payını dahil edip ticaret yapmaya çalışanlaradır.O fiyata sağlanan hizmet muhtemelen KDV'siz ve Faturasız olacaktır..Ama o verilen fiyat ve sağlanan hizmetle haksız rekabete yol açacağını düşünüyorum.

Ayrıca tekrar belirtmek isterim,bu fiyata vps arayan kişilere herhangi bir eleştirim bulunamaz,sonuç olarak dediğiniz gibi herkesin kendi bütçesi vardır ve ona göre plan yapar.