Merhaba,
Domain: evyemekleri (com)
Bitiş: 19.03.2015
Firma: Godaddy
Hemen Al: 2700 TL
Özel Notlar:
1.5 sene önce snapnames.com'da açık artırma ile 1800$'a satın aldığım domaini acil para ihtiyacım sebebiyle satıyorum. $ kuru o zaman tam olarak neydi hatırlamıyorum fakat 1800$ 3200 TL yapıyordu. Şu anda +3600 TL yapıyor. 5 gün içerisinde satılmazsa, satışı iptal edeceğim.
Domainin üzerine yemek tarifleri ile ilgili bir site kurulu. 85 kadar tarif var, copy paste içerik değil. Düzenli tarif girildiği zamanlarda 1K günlük tekil hiti vardı. Şu anda ise günlük hiti 250 - 300 tekil. Adsense de günlük 0.40 - 1$ arası getiriyor. DMOZ kayıtlı, Pagerank: 2. Site "ev yemekleri" aramasında herhangi bir seo çalışması yapılmadan hep 1. sıradaydı. 2 ay kadar önce hostingin süresini uzatmayı unutmuşum 5 gün kapalı kaldı. O sürede 4. - 5. sıraya geriledi. Küçük bir seo çalışmasıyla 1 haftada 1. sıraya yeniden yükselebilir.
Not: Bu ek bilgileri verdim, çünkü Domaini satıyorum ve alan kişiye eğer isterse site dosyalarını database'ini de transfer edeceğim. Lütfen bu yüzden sitenin geliri, trafiği gibi şeyler hakkında kanıt niteliğinde bilgiler istemeyin, gerçekten vaktim yok. Sadece domain satıyorum gibi düşünün ama websitesi ekstra.
Ödeme Garanti bankası havale/eft.
İlgilenen varsa tekliflerinizi beklerim.
Teşekkürler.