Merhabalar arkadaşlar..

Wordpress kurulumu adı altında sağlamış olduğum hizmetleri alt alta numaralandırarak sıralıyacak olursak;

1. Wordpress, tema, temaya ait eklentilerin ve istenilen eklentilerin sorunsuz bir şekilde kurulması. (Tema/eklenti ücretli bir tema/eklenti ise lisanslı olduğu domain dışında başka bir domaine kurulmaz ve vvarez tema/eklenti kurulumu desteği hiçbir şekilde verilmez.)

2. Wordpress'te mutlak olarak kullanılması gereken, seo ve arama motorlarında hızlı index almak için tercih edilen, sistemin problemsiz bir şekilde çalışması için önbellekleme işlemini gerçekleştiren eklentilerin sorunsuz bir şekilde kurulması.(All in one seo pack, Google XML Sitemaps, Wp-SuperCache ve yanı sıra istenilen tüm eklentiler.)

3. Yabancı kaynaklardan temin ettiğiniz ya da satın aldığınız premium temaların/eklentilerin sorunsuz bir şekilde %100 olarak Türkçe dilimize çevrilmesi.

4. Kurulum sonrası sitenizin ve site haritalarınızın arama motorlarına (Google. Yandex vs.) kayıt edilmesi.

5. 2008 yılından beri Wordpress sistemi ile içli dışlı hayatına devam eden birisi olarak siteniz ve site içeriğiniz için önemli tavsiye ve öneriler.

6. İstenildiği takdirde Mozilla, Yandex ve Google Chrome tarayıcılarında sorunsuz olarak çalışan otomatik Facebook sayfa beğendirme entegresi. (Bu özelliği sadece wordpress video sitesi kurdurmak isteyenler için gerçekleştirebilirim.)

Yukarıda vermiş olduğum hizmetlerden kısa ve öz olarak bahsetmeye çalıştım.

Sunucu özelliklerinden de kısaca bahsedecek olursak; işletim sistemi Linux olup "2.0 Ghz Dedicated CPU" işlemciye sahiptir ve 3 Gb Ram ile beslenmektedir.

Bu hizmetten yararlanacağınız hosting paketi 1 yıllık 1 Gb web alanı ve aylık 20 gb trafik olarak belirlenmiştir. İstenildiği ve gerektiği takdirde limitlerde cuzi bir miktar karşılığında yükseltilme yoluna gidilebilir.

Verilecek olan bu hizmeti paket olarak adlandıracak olursak bu paketin bedeli: 40 TL'dır

Eğer "ben hosting istemiyorum, sadece wordpress kurulumu hizmeti almak istiyorum" diyorsanız, bu hizmetin bedeli de 20 TL'dır.

Konu ile alâkalı sormak istediklerinizi konu altından ya da bana özel mesaj göndererek sorabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri;
Paypal
Garanti Bankası
Bank Asya

Not: İtrader sayısı 5'in üzerinde olan forum üyeleri hizmet bedelini teslimat sonrası gerçekleştirebilirler. İtrader sayısı 5'in altında olan forum üyeleri ise hizmet bedelinin yarısını hizmet öncesi diğer yarısını da teslimat sonrası ödemek durumundadırlar.