İçerisinde 3 adet link ve 1 adet site adresi içeren yazı sadece 30 TL.

PR degeri: 2
Site kategorisi: Oyun haberleri, incelemeleri ve veideolarının yanı sıra teknoloji ürünleride incelenmektedir.
Alexa Dünya: 290K, Alexa TR: 4K
Günlük tekil: +6000, Günlük çogul hit: +20000
Site yaşı: 3 yıl

- Site güncel haber ve inceleme sitesi oldugundan dolayı süreki günceldir, günlük ortalama 15 haber girilmektedir. Haberler anında 10'dan fazla sosyal medya hesabında paylaşılmaktadır ve imleme yapılmaktadır. İndex hızı 1 sn'dir.

- Sadece Flash Oyun siteleri, Oyun parası/ e-pin satış, Oyun yapımcı, yayıncı veya oyun ile ilgisi olan firma/ sitelerden tanıtım yazısı alınacaktır.
- Tanıtım yazıları Sitenin özel veritabanı alanında paylaşılacaktır ve sidebar'da listenecektir. Anasayfaya tanıtım yazısı almamamızın nedeni sürekli güncel oldugundan dolayı en fazla 1 gün anasayfada kalması. Bu nedenle tanıtım yazılarınız sürekli sidebar'da anasayfa, kategori, arama ve üye sayfasında listelenecektir.

Sosyal Medya Destegi:

- Sitede yayınlanan tanıtım yazıları aynı zamanda 12 sosyal medya hesabında da yayınlacaktır.

Sosyal medya destegi nedir ? : Yazılarınız hem sitemizde hemde 12 sosyal medya hesabında yayınlanır. Bu nedenle hem daha fazla backlink almış olursunuz hemde daha hızlı index alırsınız.

Yazınızın yayınlanacagı sosyal medyalar:

Ödeme yolları:

Yapı Kredi
Paypal

Detaylar ve İletişim için Skype adresinizi PM Atınız.