-MÜŞTERİLERİMİN YORUMLARINDAN BİR KISMI (aşağıya indikçe güncelleniyor)-
Hüseyin gerçekten iyi iş çıkartıyor. Kendisi ile önce bir deneme yapalım dedik ve makale konusunda bağımlı olduk.
Aldığı işi zamanında teslim ediyor ve kaliteli iş çıkartıyor. Uzun süre devam ediyor olacağız..
Bu yorumu daha önce iş vermiş biri olarak okuyorsanız zaten düşüncelerimiz aynıdır ancak daha iş vermediyseniz ve düşünüyorsanız arkadaşla iletişime geçmeden bu konuda iş yaptırmayın.
Yukarıdaki yorumlarda da görüldüğü gibi arkadaş çok ilgili ve söz verdiği zamanda yardımcı oluyor. Aynı zamanda benim için öncelik çalışmanın kalitesiydi ve ciddi olarak memnunum. Yazıları tam anlamıyla okudum ve uğraşıldığı fazlasıyla belli.
Eline sağlık.
Hüseyin işin ehlidir. Projelerimde çalıştığım tek isimdir. İşini zamanında ve özverili bir şekilde yapan değerli bir kardeşimdir. Uzun süre daha çalışacağız inşallah.
Makaleler elime geçti birisi 1000 üzeri kelime olarak çok detaylı ve güzel anlatımlı bir makale olmuş. Diğer ikiside istediğim gibi daha kısa ve gene anlatımı iyi şekilde yazılmış. Kaliteli ve samimi çalışmalarından dolayı teşekkür ederim

.
Kendileriyle sürekli çalışma içerisindeyiz ve memnunuz. İş kalitesinin haricinde son derece kişilikli biridir.
Aymtema kadar hızlı ve kaliteli makale yazabilen bu forumda yok galiba.
1 adet makale hizmeti alındı. İstenileni tam zamanında teslim aldım.
Tekrar teşekkürler...
Söz verdiği saatte (dün gece) çalışmalar elime ulaştı. Son derece ilgili bir arkadaş.
Arkadaş ile sürekli çalışıyoruz. Yazılarında çok kaliteli işler çıkardığı ortada
Başarılar
Geçen sene çalışıyorduk işini hakkıyla yapıyordu

Şimdide 400 makale var . PM Bekliyorum.
250 adet 200 kelimelik makale yazdırılmıştır. İşlerinde usta bir ekip yazmakta. Bu makaleleri çok kişiye verdim fakat beceremediler . Arkadaş halletti sağolsun
Makale ödemesi yapılıp makaleler teslim alınmıştır kaliteli ve güvenli çalişma olmuş tşkler.
10 Adet makale alındı. Makaleler özgün, yeterli makaleler. Arkadaş ilgili size gereken çoğu açıklamayı ayrıntılı olarak yapacaktır.
Arkadaşla birlikte çalışma fırsatımız oldu, kaliteli makaleleri var, cümleleri gerçekten yaratıcı ve okuyanı bilgilendirecek cinsten.
30 Adet 500 kelime makale için sipariş verildi. İlk denememiz oldukça başarılıydı, tamamı aynı lezzette gider inşallah
Makale alındı, teşekkürler.
sipariş verildi.
not:makale alındı
Çok anlayışlı ve efendi biri kendisi ile teknoloji sitem üzerine editörlük anlaşması yapılmıştır. Yarın çalışmaya baslanacaktır. Hayırlı ugurlu olsun. Uzun bir süre çalışma dileği ile...
arkadaşla konuşuldu anlaşıldı sipariş verildi...
Sorunsuz olarak makaleleri teslim aldım, teşekkürler.
Editorluk calismasi icin anlasma yapildi, hayirli olsun.
10 adet makale alınmıştır,arkadaş güvenilir ve temiz iş yapıyor.
50 Adet Android Makalesi Alındı Çok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim
Aylık editörlük anlaşması yapıldı ilk makaleler teslim alındı gerçekten ilgililer ve istediğim şekilde makaleleri yazıyorlar
hızlı iş yaptık eline sağlık
10 adet tanıtım yazısı yazdırıldı zamanında teslim aldım.
Arkadaş ile DM ile görüşüyorum. İlgili bir arkadaş. Referans linkini ( yazılarını değil ) inceledim elinde onlarca içeriklerden oluşan konulara özel makaleler mevcut. Stok yazılarından veriyor olması aynı zamanda bizlerin buradan seçim yapabileceğimizi gösteriyor. Anlaşılırsa düzenli olarak çalışmayı düşünüyorum.
tekrar 5 adet makale siparişi verildi, zamanında teslim alındı, teşekkürler.
kendileriyle bir iş daha yaptık kaliteli iş çıkartılar , gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz,teşekkürler.
güzel hizmetler. hayırlı kazançlar dilerim.
5 adet makale siparisi verildi
20 Adet makale yazdırıldı. Zamanında teslim alındı.
arkadaş siparişlerin teslimatını yaptı, yeni makale siparişleri verildi
kolay gelsin.
ilgi alaka hizmet ust düzeyde makale ıcın anlasıldı ve sıparıs verıldı profosyönel ve detaylı makale ıstıyorsanız adres burası
11 adet makale çalışması yapıldı. Gayet saygılı bir kardeş işleri zamanında teslim etti. Daima çalışmak dileğiyle..
50 adet makale siparişi verildi ve sorunsuz bir şekilde teslim alındı. Gerçekten kaliteli ve özenli bir çalışma olmuş. Arkadaş gerçekten başarılı tavsiye ederim.
83 Adet Makale Siparişi Verildi,Gerçekten İlgili Arkadaşlar,İlginize teşekkür Ederim.
Rapor alındı.
Yazıları henüz incelmeedim. Fakat saedce bir kaç tanesine baktığımda bile kaliteli bir yazar olduğu anlaşılıyor
83 Adet Makale Teslim Alındı.Ödemesi yapıldı.
Makaleler Gerçekten Özgün ve Açıklayıcı.Teşekkür Ederim, Başka Yeni Makale ler için tekrar görüşme halindeyiz.Tavsiye ederim.
10 numara bir arkadaş. 7 makale siparişi verdim. Yanlış anlaşılma sonucu birkaç sayfa istediğim gibi olmamış dedim hemen sıfırdan yenisini yazdı hemde bayram arefesi. Kesinlikle tavsiye ederim yazıları da özgün ve kaliteli
Çalışma En güzel şekli ile teslim edilmiştir. Arkadaşa Teşekkürlerimizi Sunarım.
Sipariş verildi. Gayet ilgili arkadaş.
Hızlı bir şekilde makaleler elime ulaştı teşekkürler.
arkadaş ile 10 adet makale anlaşması yapıldı güzel ve titiz bir çalışma yapmaktadır.
38 adet çeşitli konularda özgün makale alındı. Arkadaşın kullanıcıyı sıkmayan akıcı bir anlatımı var.
makaleler gün içinde teslim alınmıştır
teşekkür ederim..
Saygı seviye karşılama on numara. İş siparişi ve teslim süresi inanılmaz. Tanıştığıma memnun oldum hayırlı işlerin olsun inşallah..
Eline sağlık hocam güzel iş çıkartmışsın.
İşini dürüst yapan gayet saygılı her gün çalıstığım sürekli bir arkadaşımız.
Bir çok makaleci arkadaşla calıtım çalısıyorum. Üst düzey bir performans gösteren kardesimizin basarının devam etmesini aramızdaki çalışmanın uzun süre bitmemesi dileğiyle.
Arkadaştan android masal uygulama m için sesler alinmiş tir işinin ehli bir arkadaş ayrıca sesler için yeni sipariş verilmiştir
@Aymtema;
Şimdiye kadar çalıştığım karakter ve kişilik olarak benimsediğim ve saygı duyduğum nadir insanlardansın.
Arkadaşın grafik desteği benim tarafımca gerçekleştirilmektedir.Aynı zamanda ekip olarak tabiri caizse harıl harıl çalışmaktalar.
Başarınız ömür boyu olsun inşallah.
Hayırlı çalışmalar.
25 makale için sipariş verilmiş ödeme yapılmıştır .
Yüklü miktarda makale alındı teşekkürler.
Arkadasla anlasilmistir,bekliyoruz

tesekkurler
Arkadaş verdiğimiz işi çok kaliteli şekilde iletmiştir,tebrik eder,başarılarının ve çalışmalarımızın devamını dilerim.
Saygıyla
Teşekkürler 30 adet makale satın alındı.Sorunsuz işlem
Çok hızlı bir şekilde istediğim gibi bir içerikle çalışmayı teslim etti.
Başlıkta belirttiği gibi tekrar görüşmek üzere diyorum
10 adet makale siparişi verildi..
5 adet makale siparişi verilmiştir..
Kendileriyle uzun süreli editörlük hizmeti alarak çalışmış bulunmaktayım. Son derece güvenilir işini düzgün yapan birisi.
120 makale için anlaşma sağlandı, ödemesi yollandı umarım kalitelerine yakışır bir hizmet alacağım
Az önce siparişimi aldım, çok teşekkürler.
Nihayet istediğim gibi çalışabilecğeim bir makale yazarı buldum ,artık makalelerden beklentilierimin bir tarafı eksik kalmıyor,gönül rahatlığı ile siprarişlerşmş veripteslim alabiliyorum.Güvenle çalışılabilecek işinde mükemmel bir arkadaş.
Müzik sitem icin 10 adet calisma yaptirildi güvenilir bir arkadas kaliteli is yapti tesekkürler.
Makaleler teslim alındı. Profesyonel ve hızlı bir arkadaş.
Makalelerimi teslim aldım ve inceledim, gerçekten işinin hakkını veren bir arkadaşımız, hayırlı işler dilerim.
Kaliteli hizmet için müteşekkirim.
Tanıtım yazısı yazdırıldı, gayet kaliteli. Teşekkürler tekrardan.
Yeni siparişler verildi ,uzunsüreir çalıştığım güvenilir ilgili ve oldukçada başarılı işler çıkaran bir arkadaş ,gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
Güzel Makaleler ve Gayet Hızlı. Arkadaş saolsun 1 tane de ekstra hediye etti=). Teşekürler.
[/CENTER]
Makaleler elime geçti birisi 1000 üzeri kelime olarak çok detaylı ve güzel anlatımlı bir makale olmuş. Diğer ikiside istediğim gibi daha kısa ve gene anlatımı iyi şekilde yazılmış. Kaliteli ve samimi çalışmalarından dolayı teşekkür ederim

.
Editörlük için anlaşılmıştır.
30 adet sipariş verilmiştir.
Makaleler teslim alınmıştır, arkadaş işinde son derece hızlı ve ilgili.
sipariş verilmiştir. Makaleler gelsin, tekrar fikir belirtirim ama çok güveniyorum.
Teşekkürler hocam ellerinize sağlık. Makaleler %100 özgün ve çok akıcı bir dil kullanılmış.
Başarılı çalışma yapıyor. Teşekkürler
makaleler teslim alında oldukça kaliteli makaleler için teşekkürler
Hüseyin hocamla uzun uzun mesajlaştık ve uzun vadeli anlaşmaya vardık.
İnşallah yakın zamanda ilk makaleleri alacağım.
Profesyonel olduğu kesin.
Çalışma prensibi olan, düzgün karakter sahibi biri.
Kendisini böyle bir hizmet sunduğu için tebrik ediyorum.
İyi çalışamalar...
anlaşma sağlandı işini disiplinli yapan bir arkadaşımız
Hüseyin hocam gayet güzel makaleler yazan biri. Aylık anlaşmaya vardık. İstediğim konuda istediğim şekilde yazabiliyor.
Hilesiz hurdasız iş yapması ve pratik olması gayet memnun edici.
Kendisine teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum.
Yazdıgı makalede şuanda 3. sırada cıkıyorum ve bu gayet mutu edici birşey elinize klavyenize saglık çok teşekkür ederim bu gidişle çok çalışıcagız sizinle tekrar teşekkür ederim
Makele işi verildi. sorunsuz teslim aldım ilgisinden dolayı teşekkür ederim
10 adet makale siparisi gecildi. ikinci çalışmamiz harika biris
3 makale 300 kelimelik, Kurumsal firma tanıtım yazısı ve 4 adet slogan manşet şeklinde yazı alındı. İstediğim gibi ve başarılı bir çalışma oldu. Herkese tavsiye eder kendisine buradan da teşekkürlerimi sunuyorum.
7 adet makale yazdırıldı. İlgisi için teşekkür ederim.
10 adet makale siparişi verildi ve teslim alındı.
15 adet ilave sipariş verildi.
Teşekkürler.
Makale alındı alınacak. Aynı kaliteyi devam ettirdiği süreci hep alınacaak
Bir miktar makale siparişi verildi. Siparişler özenle hazırlanmış, kelime, cümle tekrarlarına yer verilmemiş, yazmak için yazılmamış. Hit çeken kaliteli, akıcı içerikler için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
kendisinden 50 adet instagram makalesi hizmeti aldım, arkadaşa çok teşekkür ediyorum. bugüne kadar çalışma yaptığım en güzel ve kaliteli %100 özgün makalelerdi. çalışmalarımızın ömürlük olması dileğiyle
Arkadaşla anlaştık samimi ve işinin hakkını veren bir arkadaş iş sürekli old için ara ara yorumlarım olacak şuan için herşey yolunda tavsiye ederim
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaştan 3 makale aldım ve gayet hızlı şekilde sözünde durup istediğim zamana yetiştirdi makaleyide özgün şekilde yazmış her zaman makale alınabilecek biri.
Hayırlı işler.
ellerine sağlık istediğim gibi zamanında teslim etti tavsiye ederim.
100 adet makale siparişi verildi. İşin ehli samimi bir arkadaş
Arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim 5 makale siparişi verilmişti zamanında teslim etti. makalelerden çok memnun kaldık.
40 adet makale siparişi verildi.
İhtiyacımız olan makaleleri, talep ettiğimiz sürenin öncesinde sunabilen bir arkadaştır. Özgünlük ve kalite konusundaysa, verdiğimiz konu ne olursa olsun her zaman başarılı olmuştur.
Teşekkür ediyoruz...
300 Kelime için 15 günlük anlaşma sağlandı . Teşekkürler .
arkadaşa 4 ci sipariş verişim Yazılarında çok kaliteli işler çıkardığı ortada teşekkurler
Makale işi verilmiştir. Arkadaşın dili gayet akıcı.
Hüseyin, Arkadaşımıza 5 adet makale siparişi verildi. çok ilgili ve alacagınız hizmete göre çözümler üretebiliyor.
makale yazdırdım kendisine teşekkür ediyorum
[/CENTER]