sıfır bır projeyı wordpress le veya plugın lerıyle yapacaak adamı bulursan banada yollarmısın

php ile kodlayan kalmadı demıssın onlar webmaster degıl kı wordpress ı artık c panelden tek tıkla bıle kurabılıyorsun bu tasarım degıl özel cözumler uretmek ıcın kesınlıkle ogrenılmeli diğer turlu wordpress ın plugın lerıne bılesenlerıne baglı kalırsın özgun birseyler yapmak ıstesen yapamazsın bol şanslar
Hocam yapacağınız proje orjinal bir şey ise elbette php veya framework bilmeniz lazımdır.
Fakat flash oyun, film veya haber sitelerini php ile tasarlamak isteyen birisi hem zaman kaybı hemde bütçe olarak zorlanır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:33:44 -->-> Daha önceki mesaj 15:29:02 --
Php ile site tasarlayan kalmadı derken ?
Siz bu piyasanın içinde degilsiniz anladıgım kadarıyla.
Wordpress de zaten bir php bunuda unutmayında.
Wordpress kurmak site tasarlamak degildir bunuda unutmayın.
Hocam ben sanırım ne demek istediğimi anlatamadım. Konu sahibi php ve css hakkında bilgi sahibi olmak istediğini iletti.
Ben ise wordpress ile kısa sürede web sitesi hazırlayabileceğini ilettim. Wordpress kendi başına tasarım olmayabilir. Fakat eklenti ve template ile profesyonel bir site hazırlayabileceğini anlatmak istedim.