facebook ya da adwords reklamları banlanmana yol açmaz. Sadece facebook sayfasıyla hit alıp yıllardır adsense kullanan binlerce insan var. Ancak işler dediğin gibi gitmez bana göre. 1 dolar üstü para alman çok zor.
hocam hiçbir problem olmaz, tecrübeyle sabittir... gerçi benim bunu yaptığım tbm senin dediğin kadar yüksek değildi ama bu birşeyi değiştirmez... fakat dediğin kadar kazanacağına en ufak bir ihtimal bile vermiyorum.. dene istersen görmüş oluruz.
Daha once turizm sektöründe denedik bunu 2-3 yil once facebooktam gelen hitlerdeki tiklar 0.1 civarı idi googledan ziyaretci geldiginde ise 35 cent geliyordu. Yani 1 $ almaniz cok zor.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bir problem olacağını düşünmüyorum fakat kazanç büyük ihtimal ile düşer.
bir tanıdığımın 50 k hitli ingilizce sitesi vardı fakat aylık geliri 4 bin dolar civarıydı. ingilizce siteye göre çok az bir rakam, siteye gelenlerin çoğu sosyal medya üzerinden geldikleri için kazanç öyle bir site için çok azdı.
hocam zaten var olan bi sitem vardı ara sıra paylaşımlar yaptığım konuyla alakalı bi siteydi ... siteye TBM si yüksek olan "online sağlık" konusunda bi konu atıp face sayfamda 24 saat içinde iki kere paylaşım yaptım ve tam 24 saat sonunda sonuç: ( bu arada belirtiyim bu paylaşımda Facebook reklamları kullanmadım, kullansam 100 dolar üstü kesin gibi bişeydi.. )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:25:51 -->-> Daha önceki mesaj 15:23:46 --
Google hitiyle beraber çalışırsanız bir sıkıntı olmaz. Sadece facebook hiti olursa risk var tabi. Ama sadece facebook hitiyle çalışan var mı derseniz çok fazla yakalanana kadar birşey yok yinede sağlam çalışmak lazım
Şöyle bi 100 kişinin geldiği site alıp Facebook üzerinden ziyaretçi gönderseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Hiçbir hit organik hitin yerini tutmaz sonuçta. Dengeleyin siz
hocam başka sitelerim zaten var adsense reklamları kullandığım bahsettiğim tek bir site, yani banlayacak olsalarda sadece o siteyi banlarlar diye düşünüyorum))