Merhaba arkadaşlar,
Üniversiteler tekrardan başlıyor ve hâliyle öğrenci adamız masraflar tekrardan bizi bekliyor.

Bu yüzden işin özüne geçmek istiyorum.
Sadece 20 adet stok, 300 PR'li ve Alexa'lı imleme 75 TL yerine 15 TL!
20 kişi arasından random.org üzerinden çekiliş yapacağım ve kazanan kişiye 1 aylık Gold Üyelik hediye edeceğim.
Çekiliş videosunu yükleyip buradan paylaşacağım aynı zamanda, aklınızda şüphe kalmasın.
Piyasada normal derecedeki 100 adet imleme ortalama 5TL.
300 imleme hizmeti vereceğim, piyasa değeri 15 TL eder.
PR ve Alexa değerleri iyi olan imlemeyi aynı fiyata sunuyorum!!!
Paketimin detayları; 
İmleme, bildiğiniz gibi hedef kelime ve açıklamayla alınan etkisini yitirmemiş bir backlink türüdür.

İmleme yaptığım sitelerin PR'li olanları PR1 ve üzeridir. Alexa değerleri ise genellikle 500K altındadır.

Piyasada bu şekilde bir imleme hizmeti 50-75TL arasında değişmektedir. Masraflarım için kampanya yapıyorum.

İmlemelerinizi 1-3 gün içerisinde yapıp teslim ediyorum. Teslim etmezsem ücretinizi %100 iade ediyorum.

İşlemleri sitenizin ana sayfasına ve iki farklı alt sayfasına & kategorisine ya da dilediğiniz farklı iki sayfaya yapıyorum.

Böylelikle hem ana sayfaya abanmamış oluyoruz hem de diğer önemli sayfalara besleme yapıyorum.

Hedef kelimeniz yani anahtar kelimenizi minimum 2 olacak şekilde alıyorum ki, risk minimum'a insin.

İmlemelerde proxy kullanıyorum, böylelikle farklı IP izlenimi veriyorum.
Sizden istediklerim; 
Site adresiniz ve minimum 2 adet, maksimum 4 adet anahtar kelime.

Sitenizin bir alt sayfası ya da kategorisi + minimum 2 adet, maksimum 4 adet anahtar kelimesi.

Sitenizin diğer bir alt sayfası ya da kategorisi + minimum 2 adet, maksimum 4 adet anahtar kelimesi.

Size vereceğim Ziraat Bankası ya da Oley.com hesabıma ücreti yatırmanız.

Ücreti yatırdıktan sonra listeden bir numara seçmeniz, çekiliş için.
Ödeme yöntemleri; 
Ziraat Bankası'na havale ya da EFT.

Misli hesabıma ödeme.
Çekiliş listesi;
1)
Gizlen
2)
3)
Penguenn
4)
Kesshh
5)
selimkajmer
6)
7)
ibuluter
8)
9)
kanlicali
10)
PiEycPi
11)
12)
OmegaF0
13)
14)
15)
hypnosis
16)
17)
18)
19)
20)
hasanyildiz84
Saygılarımla,
Mert ÖZGÜR
Diğer Hizmetlerimiz :
BU FİYATA BU KALİTE GÖRÜLMEDİ! MANUEL İŞLEM! PR9'un TADI!!! VERYANSIN EDECEK ALEM!!!