CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Terbiyesizleşiyorsunuz. Sizin haddiniz değil birilerini katillikle itham etmek. Burak'ın nasıl öldürüldüğünün videoları var açın bakın. Öldüren çocuğun üzerine burak ve arkadaşları 10 kişi gidiyorlar. Sizin de karşınızda 10 kişi olsa ve üzerinizde bir bıçak olsa siz de farklı bir şey yapmazdınız muhtemelen korkudan. İnsan öldürmenin takımı olmaz, zavallı seni. Hemen cümlelerin bitince nasıl da ölen insanlar üzerinden demogoji yapmaya başladın.

Fedayla dalga geçen de yok bi anda muayyen gününüze bağladınız Fedamızla dalga geçiliyo falan dediniz (kendi adıma konusuyorum). Tribünlerde dalga geçtiler evet. İnönüde ölen kurucumuz Ali Sami Yen'e edilen küfürleri, Eboue'ye yapılan ırkçı hareketleri de biz unutmadık merak etmeyin.

Galatasaray'ın 10 liraya ihtiyacı olmadığını son 2 sezonda şampiyonlar ligi gelirlerine bakarak anlayabilirsiniz.

Aşağılık kompleksi çok kötü bir şey arkadaş. Bir anda insanın nevrini dönderiyo nereye saldıracağını şaşırıyo insan.
Terbiyesizleşen sizsiniz burda boş laflar yapmayın. İnsanlara saldıranda sizsiniz, her hangi bir transfer haberi konusunda gelip neler saçmalıyorsunuz burda. 10 liraya ihtiyacınız olmadığını yukardaki ss gösteriyor zaten evet. Feda'yla dalga geçen yok diyorsun demek ki takımını taraftarını takip etmiyorsun. O pankartınızı unutmadık. Demekki bilmiyorsun olabilir, araştır gözünü aç öğren biraz. Eboue'nin yaptığı çirkeflikleride anlatmaya gerek yok.

Mühendis Oktay gencecik mühendisi katlettiniz, bide savunuyor bana tribünlerini. Her şeyi anlarım, tribünde küfürleri atışmaları onu bunu da, gencecik adamı öldürmek nedir ya. Onu geçtim burda onları savunmanız daha vahim.

HERŞEYİ SİZİN CAHİLLİĞİNİZE VERİYORUM DAHA FAZLA YAZIP KONUYU KİRLETMEYECEĞİM. varsa diyeceğiniz başka bir şey skype ve ya telefon no pm atın saygı çerçevesinde tartışırız her türlü.