Kimse kimseye yanıma oturamazsın diyemez. Toplu taşıma aracı bu.. Eğer erkeğin yanına oturmak istemezse sessizce kendisi kalkabilir. Ha oturdu diyelim yanına ahlaksızlığı gördüğü anda sen ne yapıyon dediği an emin olun otobüsteki herkes o adamı linç etmeye kalkar. Burada kadın kendi hakkını isterken (kendi hakkı diyorum çünkü kendi görüşü) erkeğin hakkını hiçe saymaktadır. Ben şahsen başka boş yer olduğunda oturmuyorum bayanların yanına ama tek yer olduğunda iş dönüşü yorgun bir halde mecburen oturuyoruz ki tek sebebi yorgun olmam yani sapık falan değilim ben olsaydım yalnızca oturuyorum diye bu şekilde sapık muamelesi görmem oldukça moralimi bozardı ki kendi özgürlüğüm olan şeyi başkası kendi özgürlüğünü kullanıcam diye kısıtlamış olacaktı ki özgürlük alanı başkasının özgürlüğüne tecavüz ettiğinde biter.. Oturmak adamında hakkı yanında erkek olmadan seyahat etmek kadınında hakkı ama kadın erkeğin hakkını kendi isteği için engelleyemez kendisi kalkar.. Erkekte başka boş yer varsa kalkarak saygı gösterebilir..