çok saolasın hocam, muhakkak danışırım ..
bahseetiğin konuda ise kesinlikle haklısın yani face'den gelene tık başına 1 dolar veren reklam kişi google'dan gelse 3 bile verebilir
ben şu anki sitelerimde mighty adsense ve new adman kullanıyorum , bu sitede de kullanmayı düşünüyorum ... onlar bi sıkıntı olmaz sanırım
burdan anladığım kadarıyla normalde adsense kurallarına uygun yerleşim yapan, teşvik yapmayan biri facebook üzerinden istediği kadar hit çekip kazanabilir.. yani ban sebebi olma ihtimali yok denecek kadar az
Google ne kadar botlarlada calıssa botuda yapan insan yani azcıkta olsa insani düşünceleri barındırarak yapılmıstır.Bennim demek istediğim mevzu atıyorum sitenin üstüne koyarsan girer girmez tıklamay sebep olcak sekilde bir olur iki olur üc derken her elli kişiden 40 ı tıklarssa dogal olarak adamalrda kıllanır.Ama atıyorum adam girmiş senin yazını okuyor okurken biraz vakit geciriyor tabi o sırada yazının ortasında bir reklam vardır tıklar belki yada sonunda sonucta burada bir zaman harcama vardır.Yani yapman gereken hem ziyaretciyi memnun et hem de kendin kazan.Bu işi yapmak icin adman v.s gibi eklentiler kullanıp onnların js css dosyalarıyla siteni yormana gerek yok basit bir şekilde kendinden kodları ekliyebilrisin.