ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal adsense kuralları cercevesinde olmalı mesela.Yazı üstüne reklam koyma header flan koy yani kısaca söyle diyeyim sana facebooktan gelen kişi siteye girer girmez reklamı görmesin.Velhasıl kendi imkanlarımca söylüyorum hemen giripte reklama tıklayan oldumu tbm düşük oluyor facebook hitten gelen kişilerden daha cok googleden gelenlerin tbm si daha yüksek oluyor bunu isteyen karsılastırabilirde ben denedim gördüm aynı formattaki iki sitem var iken birine facebooktan cekiyordum diğer googleden geliyordu facebooktan 50 tıklamaya aldıgımızı googleden 10 tıklama ile aldıgımız günleri biliyorum.
Ayrıca siz sitenizi açmaya karar verdiğiniz bana dönüş yaaprsanız yerleşim ve tbm artırma konusunda sizlere yardımcı olabilirim. ( Ücretsiz )
çok saolasın hocam, muhakkak danışırım ..
bahseetiğin konuda ise kesinlikle haklısın yani face'den gelene tık başına 1 dolar veren reklam kişi google'dan gelse 3 bile verebilir

ben şu anki sitelerimde mighty adsense ve new adman kullanıyorum , bu sitede de kullanmayı düşünüyorum ... onlar bi sıkıntı olmaz sanırım

burdan anladığım kadarıyla normalde adsense kurallarına uygun yerleşim yapan, teşvik yapmayan biri facebook üzerinden istediği kadar hit çekip kazanabilir.. yani ban sebebi olma ihtimali yok denecek kadar az

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:23:51 -->-> Daha önceki mesaj 02:20:13 --

netcommander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kurtarmaz hocam kar hiç kalmaz zarar bile edebilirsin dedigin yolla 21 liralık reklam ile 200 kişi girmez
hocam 5 gün önce reklam verdim, siteye giren sayısı yaklaşık 3 kat arttı 200-300 giriyodu reklamsız reklam verince 800 civarı hit oldu, 50 civarı da tık bıraktılar 9 dolar kazandım ...

şimdi diyorum TBM'si 0,15 değilde 0,45 olsaydı gelir olacaktı 27 dolar