Teşekkür ederim.
Videonun üxerine abone ol butonunu nasıl ekliyoruz oku oku anlamadım. bu abone ol resmini bizmi ekliyoruz haricen nasıl oluyor?
Ayrıca açıklamaların için teşekkürler dostum.
Resim ekleme yok hocam ama resmi videoya ekleyip daha sonra alttaki yöntemle resme link verebilirsiniz tabiki.
Adım Adım yapalım hocam
Video Merkezine giriyoruz
Hangi videoya ekleyeceksek altındaki düzenleye tıklıyoruz
Daha sonra yukarıdan ek açıklamalara tıklıyoruz
Sağ kısımda ek açıklama girine tıklayın
Açılan menüden istediğinizi ekleyin hangisinin görünümü daha iyiyse

Daha sonra mesaj alanında Abone olun, diğer videolar için tıklayın, günün videosu için tıklayın gibi artık hayal gücünüze kalmış birşey yazın
Daha sonra büyüklük kalınlık vs ayarlarını yapıktan sonra bağlantıyı işaretleyin
Açılır menüden Abone Ol u seçin hemen atına kanal adınızı yazın tamamdır. Artık videonuzun üstüne eklediğiniz yazıya tıklandığında sizin kanalını açılacak ve abone ol yazısı çıkacaktır.
Soldan süre ayarlarını da yaptıktan sonra Kaydet ve yayınlaya basın bu kadar.
Türkçe içerik mi tavsiye edersiniz? Bu arada konu için çok tesekkurler yararli olmus
Ben bu güne kadar hep Türkçe kullandım tbm düşük oluyor ama izlenme almakta sıkıntı yaşamıyorum. Yabancı diliniz iyiyse yabancı tavsiye ederim. can alıcı etiketleri girebilecekseniz vs. Gördüğünüz gibi tbm çok yüksek dğeil bazen 0.02 ye bile düşüyor ama izlenme ve tıklama onu telafi ediyor.