Windows 7 USB DVD Download Tool ve hangi işletim sistemini atacaksanız onun iso dosyası yeterli.
windows 7 usb/dvd ile devam ediyor işlem %97 de şuan eğer olmazsa hocam bakalım tekrar beraber
Bende winto flash ile kurulum yapıyorum bugune kadar hiç sorun yaşamadım farklı bir yerden indirip programı tekrar denediniz mi acaba sorun çıkmaması lazım
şuan windows 7 usb/dvd ile deniyorum oluyor gibi görünüyor bitsin bakalım sonuç nolcak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:29:15 -->-> Daha önceki mesaj 23:20:46 --
hocam yazım işlemi bitti düzgünce yazdı flash diske fakat açılışta görmüyor şimdide biostan usb hdd başa alıyorum başlamıyor windows 7 sanal sürücüye atmıştım ordan sağ tıklayınca otomatik başlat çıkıyor usb de sağ tıklayınca çıkmıyor aç çıkıyor bundan olabilir mi ? team vereyim isterseniz ne demek istediğimi daha iyi anlatırım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:41:26 -->-> Daha önceki mesaj 23:29:15 --
herşey tamam şimdide açılışta görmüyor boot olmuyor bunu nasıl halledicem direk .iso olarak yaptım programla