Kendimize Güveniyoruz ! Hedef Kelimenizde Tatmin Edici Bir Yükselme Olmadığında Ücretinizi İade Ediyoruz !

Yeni Google Algoritmasına Göre Düzenlenmiş Sosyal Sinyallerin Yoğunlukta Kullanıldığı Güncel Bir Çalışma !

# # Sosyal Çalışmalar

# Facebook Sayfa Reklamı: 1.000.000 kişilik sayfada toplam 4 kere site reklamınız yapılır.
# Twitter Retweet : Toplam 2.000 Türk twitter kullanıcısına site bağlantınızı içeren twitiniz retweet yaptırılır.
# Google +1: Ana sayfanıza ve alt sayfalarınıza toplam 60 adet google +1 puanı verilir.
# Pinterest: 4 farklı pinterest hesabına toplam 400 adet site bağlantınızı içeren resimler yüklenir.
# Youtube: 4 farklı youtube kanalına toplam 400 adet site bağlantınızı içeren videolar yüklenir.
# Vimeo: 4 farklı vimeo hesabına toplam 60 adet site bağlantınızı içeren videolar yüklenir.
# Flicker: 4 farklı flicker hesabına toplam 400 adet site bağlantınızı içeren resimler yüklenir.
# Dailymotion: 4 farklı dailymotion hesabına toplam 400 adet site bağlantınızı içeren videolar yüklenir.
# Soundcloud: 4 farklı soundcloud hesabına toplam 400 adet site bağlantınızı içeren müzik dosyaları yüklenir.
# Sosyal imleme: 10 Farklı Türkçe bookmark sitesi ve dünyanın en kaliteli 5 farklı yabancı bookmark sitesine toplam 400 imleme.

# # Tanıtım Yazıları
# 15 adet farklı ipde bulunan pr3 - pr5 arası blogtan tanıtım yazısı: Her sitede farklı özgün yazılar kullanılır.
# 100 farklı Tr forumdan tanıtım yazısı
# 15 adet blogspot siteden tanıtım yazısı: Her blogta farklı özgün yazılar kullanılır.
# 15 adet tumblr siteden tanıtım yazısı: Her blogta farklı özgün yazılar kullanılır.
# 15 adet wordpress siteden tanıtım yazısı: Her blogta farklı özgün yazılar kullanılır.

# # Extralar
# Çalışmalarda kullanmak özere 15 adet 200 + kelimelik özgün makale
#
Sektör ve Hedef Kelime Analizi: Sektörünüz ve hedef kelimeleriniz analiz edilir. Analiz sonucu sektörünüz ile ilgili en çok aranan konu başlıkları ve kelime öbekleri size liste halinde iletilir.
#
Site içi seo tavsiyeleri:
Siteniz baştan sona analiz edilir ve seo açısından eksikleriniz rapor halinde iletilir.

Çalışma Ücreti 300 TL

# # Önemli Notlar
# Çalışma süresi toplam 1 aydır. Çalışmalar bu süre içine yayılır.
# Çalışma tamamlandıktan 15 gün sonra hedef kelimelerinizde tatmin edici bir ilerleme olmaması halinde ödediğiniz ücretin tamamını geri iade isteyebilirsiniz.
# Her sitiye çalışma yapılmaz. Çalışma yaptırmaya karar verdiğinizde site adresinizi iletin olumlu yada olumsuz dönüş yapılacaktır.

Ödeme Seçenekleri: Garanti Bankası - Sanalpazar (kredi kartına taksit imkanı)

# # İletişim
Mail: bgchn @ yandex.com
Gsm: 0507 846 48 35